Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ακόμα ένα επεισόδιο του GNTM 5 έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Τρίτης (4/10) και όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα, σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights από την άκρως απαιτητική δοκιμασία του bootcamp.

Τι είδαμε χθες (4/10) στο GNTM 5

Τα πρώτα λόγια των κριτών πριν την δοκιμασία - Η κοπέλα που κέρδισε το Golden Pass

Το βράδυ της Δευτέρας 3/10 συνέβησαν πολλά στο επεισόδιο του GNTM 5 και ανάμεσα σε αυτά ήταν και η ανακοίνωση των ονομάτων των γυναικών που πέρασαν στην επόμενη φάση μετά το ID Catwalk. Πρόκειται για 40 γυναίκες όλων των ηλικιών, οι οποίες διεκδικούν μία θέση στο σπίτι του ριάλιτι μόδας.

Όλες τους, λοιπόν, έφτασαν σε μία νέα τοποθεσία, όπου τους περίμεναν οι τρεις κριτές για να τους πουν μερικά λόγια πριν από την δοκιμασία που θα καθορίσει το μέλλον τους και για να ξεκινήσει με ωραία διάθεση η μέρα τους ανακοίνωσαν και ποιο είναι το Gloden Pass, το κορίτσι που περνά στη βίλα απευθείας.

Ο λόγος για την Κάτια, η οποία "κέρδισε" την επιτροπή και δεν μπόρεσαν να της στερήσουν αυτή την ευκαιρία, αφού θεωρούν πως της αξίζει περισσότερο απ' όλες.

Η εντυπωσιακή είσοδος της νέας instructor - Η αλήθεια για τον ρόλο της στον διαγωνισμό

Η νέα instructor, δεν είναι άλλη από την Μαίρη Βιτινάρος, η οποία μπήκε στο πλατό φέρνοντας έναν αέρα ανανέωσης και μίλησε στα κορίτσια με τα πιο τρυφερά λόγια, εξηγώντας τον ρόλο της και κάνοντάς τες να αισθανθούν ασφάλεια, παρά το άγχος τους. Μάλιστα, αστειεύτηκε λέγοντας πως όσο εκείνη τους μαθαίνει πράγματα για τον χώρο του μόντελινγκ, εκείνες θα την βοηθήσουν να μάθει επιτέλους να μιλά καθαρά τα ελληνικά.

GNTM Μαίρη Βιτίναρος

Η δοκιμασία που δίνει το εισιτήριο για το σπίτι

Σαράντα, μόλις, γυναίκες κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση μετά το ID Catwalk του GNTM 5, ωστόσο μόνο οι μισές θα μπουν στη βίλα του διαγωνισμού.

Σε αυτό θα τους βοηθήσει η νέα instructor, Μαίρη Βιτινάρος, η οποία γνώρισε τις υποψήφιες, λίγο πριν το bootcamp και θα τις συνοδεύσει στην απαιτητική δοκιμασία που θα τις οδηγήσει στο σπίτι. Δίνοντάς τους πολύτιμες συμβουλές θα βοηθήσει τα κορίτσια να προετοιμαστούν σωστά ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της κάθε φωτογράφισης, επιλέγοντας τις κατάλληλες πόζες και μαθαίνοντας τα «θέλω» της νέας σελίδας του σύγχρονου μόντελινγκ.

Η φωτογράφιση απαιτεί από όλες αυτές τις γυναίκες να ιδρώσουν, να βάλουν τα δυνατά τους και να ποζάρουν με σέξι attitude, με στόχο να κερδίσουν τις εντυπώσεις των κριτών και να τους πείσουν ότι αξίζουν μία θέση και όλα αυτά επάνω σε έναν διάδρομο γυμναστικής, φορώντας υπέροχες δημιουργίες που ταιριάζουν απόλυτα στο κόνσεπτ, αλλά κάποιες μπορεί να τις δυσκολέψουν.

Οι τρεις κριτές έχουν ένα πολύ δύσκολο έργο μπροστά τους, όμως γνωρίζουν πολύ καλά να ξεχωρίζουν τα αληθινά ταλέντα και τα κορίτσια που "το έχουν" μέσα τους.

Η δοκιμασία λέγεται Green Mile και τα έχει όλα. Περιλαμβάνει, δηλαδή, αγωνία, χαρά, ενθουσιασμό, απογοήτευση, κλάματα και μία έκπληξη, που θα αφήσει τις υποψήφιες άφωνες.

Η διαγωνιζόμενη που είχε όλο το πακέτο αλλά απογοήτευσε τους κριτές

Η πρώτη κοπέλα που πέρασε στο σπίτι του GNTM ανακοινώθηκε νωρίς νωρίς, ωστόσο οι υπόλοιπες πρέπει να παλέψουν με νύχια και με δόντια για να παραμείνουν στο παιχνίδι. Έτσι, ξεκίνησαν να φωτογραφίζονται ακούγοντας τις οδηγίες των κριτών, αλλά και της νέας Instructor.

Κάποιες τα πήγαν πολύ καλά και εντυπωσίασαν, άλλες όμως απογοήτευσαν την επιτροπή, διότι η παρουσία τους στο πλατό δεν είχε καμία σχέση με εκείνη στις οντισιόν. Ανάμεσα σε αυτές τις κοπέλες είναι και η Αμαλία, η οποία είναι μία 18χρονη που, σύμφωνα με όσα της είχαν πει έχει όλο το πακέτο.

Παρόλα αυτά, δεν έδειξε ούτε πάθος και την ένταση που οι τρεις τους επιθυμούσαν, με την δικαιολογία πως ήταν πολύ κουρασμένη και δεν μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω. Θα της στερήσει αυτό, άραγε, την θέση της στην βίλα, ή τα κλικ της μπορεί να την σώσουν την τελευταία στιγμή;

GNTM 5 Αμαλία

"Λύγισε" μπροστά στην κριτική επιτροπή η Άννα - «Ειπώθηκαν πολλά...»

Αρκετές παίκτριες δυσκολέυτηκαν στο bootcamp του GNTM 5, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την Αμαλία που "εξόργισε" τους κριτές. Ανάμεσα σε αυτές είναι και η Άννα, η οποία είναι μεγαλύτερη σε ηλικία και όταν στάθηκε μπροστά στην κάμερα, η εποτροπή κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά.

Αμέσως, λοιπόν, την ρώτησαν τι έφταιγε και εκείνη ξέσπασε, αναφέροντας πως έχει δεχθεί άσχημη κριτική για την επιλογή της να βρίσκεται στο σόου. Φυσικά, η Βίκυ Καγιά προσπάθησε να την ενθαρρύνει και ν ατης δώσει δύναμη να συνεχίσει.

«Ειπώθηκαν πολλά πράγματα στη δουλειά μου, “τι είναι αυτά που κάνεις;” και άλλα πολλά. Προσπάθησα να το λύσω, αλλά είναι ένα άλυτο πρόβλημα, δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία να σκεφτούν πως αντί να βοηθήσουν, πάνε και τα κάνουν ακόμα χειρότερα με τα χάλια τους. Αυτό που γίνεται είναι να τα βάζω εγώ μέσα μου, να πιέζομαι και αντί να κάνω ένα βήμα μπροστά, κάνω δέκα πίσω», εξήγησε η διαγωνιζόμενη.

Και η Βίκυ της απάντησε: «Ο φόβος και η ζήλια δεν πάνε μπροστά. Εμείς σε πιστεύουμε πάρα μα πάρα πολύ, οπότε δεν πειράζει… Αν δεν το πιστεύουν αυτοί πρόβλημά τους και έχουν το δικαίωμα».

GNTM 5 Άννα

Ούρλιαζε από ενθουσιασμό η Καγιά - Το plus size μοντέλο που έκανε την διαφορά

Μία από τις κοπέλες φαίνεται πως ακολούθησε τις οδηγίες που έδωσε η Μαίρη Βιτινάρος για την πρώτη φωτογράφιση του GNTM 5 και ο λόγος για την 25χρονη Αλεξία, η οποία είναι ένα plus size μοντέλο.

Η ίδια στάθηκε μπροστά στον φακό και πόζαρε με τέτοια άνεση που έκανε την Βίκυ Καγιά να ουρλιάζει από ενθουσιασμό, για το θέαμα που έβλεπε.

GNTM 5 plus size

Αυτές είναι οι γυναίκες που μπήκαν στο σπίτι του GNTM 5

Το bootcamp ολοκληρώθηκε για τα 40 κορίτσια που πέρασαν από την οντισιόν του GNTM 5. Οι κριτές έκριναν τις φωτογραφίες και την επίδοσή τους και κατέληξαν σε εκείνες που αξίζουν να είναι στο σπίτι. Μερικές έφυγαν κλαίγοντας, ενώ άλλες εξήγησαν πως δεν θα το βάλουν κάτω και θα προσπαθήσουν ξανά μέχρι να πετύχουν το όνειρό τους.

Η Έβελυν είναι ένα από τα κορίτσια που δεν κατάφεραν να μπουν στη βίλα και έβαλε τα κλάματα ακούγοντας αυτή την εξέλιξη, ενώ η Άννα από την άλλη, η οποία "λύγισε" κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, τα κατάφερε και η χαρά της ήταν απερίγραπτη.

"Δεν το πιστεύω, νιώθω ότι κάποιος μου κάνει πλάκα, δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπαίνω στο σπίτι. Βλέπω όλα τα κορίτσια και είναι πανέμορφες και λέω που πάω εγώ... Σας ευχαριστώ πολύ!"

GNTM 5 Η ανακοίνωση για την Άννα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έριξε μαύρη πέτρα» - Η απάντηση για την επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή στο GNTM 5 που τα ανατρέπει όλα

«Είναι χαζό να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα!» - Το σχόλιο όλο νόημα της Μαριαγάπης Ξυπολιά για την Βίκυ Καγιά