Από Στέλλα Μούτσιου

Τα κορίτσια έκαναν τις επιλογές τους στο Love Island και αφού η Ιωάννα έχασε τον Κόρκα κλήθηκε να διαλέξει ανάμεσα στον Γιώργο Γεωργίου και τον Θοδωρή. Με δάκρυα στα μάτια, λοιπόν, ανακοίνωσε πως από τους δύο, προτιμά να έχει δίπλα της τον Γιώργο.

Αυτό σημαίνει πως ο Θοδωρής αποχωρεί. Ο ίδιος έβαλε τα κλάματα, οι συμπάικτες του έτρεξαν γύρω του για να τον αγκαλιάσουν και να τον αποχαιρετήσουν και η αλήθεια είναι πως κανένας δεν είναι ικανοποιημένος με αυτή την απόφαση, καθώς πρόκειται για ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο. Πως διαμορφώθηκαν, όμως, τα υπόλοιπα ζευγάρια;

Τα νέα ζευγάρια του Love Island και η αποχώρηση του Θοδωρή

Τι είναι αυτό που δεν βλέπουν ποτέ οι τηλεθεατές

Το Love Island βρίσκεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες εδώ και περίπου δύο εβδομάδες. Από την πρώτη στιγμή φάνηκε πως πρόκειται για ένα ριάλιτι που θα απασχολήσει ιδιαίτερα το τηλεοπτικό κοινό Μπορεί τα νούμερα τηλεθέασης να μη είναι τόσο υψηλά, ωστόσο ο κόσμος δε σταματά να σχολιάζει τις εξελίξεις στο Twitter.

Μιας και το Love island αποτελεί πιστή αντιγραφή του βρετανικού format, πρώην παίκτρια του ριάλιτι έδωσε κάποιες πληροφορίες που ίσως σας φανούν ενδιαφέρουσες.

Love Island διαγωνιζόμενοι

Σύμφωνα με τους κανονισμούς, κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα δεν μπορεί να προβάλει έναν παίκτη να καπνίζει κι έτσι στο Love Island έχει προβλεφθεί ένα ειδικό δωμάτιο καπνιστών, στο οποίο μπορούν να πάνε οι παίκτες και να κάνουν το τσιγάρο τους. Κάτι αντίστοιχο είχαμε δει και στο Big Brother.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love Island: «Δεν πάτε κάπου αλλού;» - Εκείνοι τσακωνόντουσαν και ο Κόρκας με την Ιωάννα φιλιόντουσαν δίχως αύριο

Love Island: Ο Αργύρης δεν έκανε κίνηση και η Μαρία κατέληξε να φιλά στο στόμα την...