Από Πέννυ Μαστοράκου

Με κλάματα ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Love Island, και από ότι φαίνεται στην βίλα της Τενερίφης, οι παίκτες είναι αρκετά διχασμένοι κάποιοι με τις συμπεριφορές των διπλανών τους, και άλλοι όπως ο Γιώργος Γ. και η Ιωάννα, δεν αντέχουν και βάζουν τα κλάματα!

Το Σάββατο 8/10 λοιπόν, η Ιωάννα φανερά εκνευρισμένη, αλλά περισσότερο στεναχωρημένη, βρήκε τον Γιώργο, και έκατσε μαζί του εξηγώντας του πως είναι πολύ απογοητευμένη από την συμπεριφορά της Κλαούντια, και πως δεν περίμενε να διαλέξει το ταίρι της, τον άλλο Γιώργο, όπως είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο.

Με κλάματα στα μάτια Ιωάννα και Γιώργος στο Love Island

Η Ιωάννα πήρε την απόφαση για τον παίκτη που αποχώρησε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τα κορίτσια έκαναν τις επιλογές τους στο Love Island και αφού η Ιωάννα έχασε τον Κόρκα κλήθηκε να διαλέξει ανάμεσα στον Γιώργο Γεωργίου και τον Θοδωρή. Με δάκρυα στα μάτια, λοιπόν, ανακοίνωσε πως από τους δύο, προτιμά να έχει δίπλα της τον Γιώργο.

Αυτό σημαίνει πως ο Θοδωρής αποχωρεί. Ο ίδιος έβαλε τα κλάματα, οι συμπάικτες του έτρεξαν γύρω του για να τον αγκαλιάσουν και να τον αποχαιρετήσουν και η αλήθεια είναι πως κανένας δεν είναι ικανοποιημένος με αυτή την απόφαση, καθώς πρόκειται για ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο. Πως διαμορφώθηκαν, όμως, τα υπόλοιπα ζευγάρια;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love Island: «Δεν πάτε κάπου αλλού;» - Εκείνοι τσακωνόντουσαν και ο Κόρκας με την Ιωάννα φιλιόντουσαν δίχως αύριο

Love Island: Ο Αργύρης δεν έκανε κίνηση και η Μαρία κατέληξε να φιλά στο στόμα την...