Από Στέλλα Μούτσιου

Ο Αργύρης επέλεξε επιτέλους ταίρι στο Love Island και αυτό είναι η Μαρία. Οι δυο τους βγήκαν το πρώτο τους ραντεβού και πέρασαν πολύ όμορφα, χωρίς να συμβεί τίποτα ερωτικό ανάμεσά τους. Όταν εκείνη γύρισε στο σπίτι, τα κορίτσια περίμεναν να μάθουν με ανυπομονησία τι συνέβη.

Ενημερώθηκαν, όμως, πως δεν έδωσαν ούτε ένα φιλί και εκεί είναι που τα πράγματα πήραν άλλη τροπή και η Μαρία κατέληξε να φιλά στο στόμα την Κλαούντια.

Το φιλί της Κλαούντιας και της Μαρίας στο Love Island

Η αρχή του τέλους για την Νίκη και τον Αλέξανδρο

Έχουν αρχίσει τα προβλήματα για τα καλά στα ζευγάρια του Love Island, αφού μετά την "τράμπα" του Κόρκα από την Κλαούντια στην Ιωάννα, φαίνεται πως και ο Αλέξανδρος Λουσάι έχει αρχίσει να έχει δεύτερες σκέψεις για την Νίκη.

Δεν δίστασε να της το πει, αλλά εκείνη αντί να το θεωρήσει ευγενικό και ειλικρινές από πλευράς του, δυσαρεστήθηκε και πείσμωσε. Έτσι, την ώρα που μιλούσε με τα υπόλοιπα κορίτσια της βίλας "ξέσπασε" και φώναζε πως εκείνη θα πει την τελευταία λέξη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love Island: Εκείνος την ζηλεύει όσο δεν πάει και εκείνη "είναι αλλού" - Η τελική απόφαση του Γιώργου και της Αναστασίας για την σχέση τους

Love Island: Το βράδυ αγαπημένοι, τη μέρα μαλωμένοι - Η Ιωάννα άρχισε τις απειλές προς τον Κόρκα