Από Πέννυ Μαστοράκου

Άλλη μία εντυπωσιακή εμφάνιση, η οποία ξεσήκωσε το πλατό και τους κριτές στην πρεμιέρα (δείτε εδώ την φαντασμαγορική είσοδο του Κοκλώνη στο show) του Just the 2 of Us, ήταν η εκρηκτική παρουσία του "αλήτη" DJ Valentino, ο οποίος με την "Madame" του Τζένη Κατσίγιαννη, τραγούδησαν το γνωστό τραγούδι της τραπ, και απογείωσαν την βραδιά!

Μπορεί να φάλτσαρε λίγο, όπως του ανέφερε ο Σταμάτης Φασουλής στην αρχή του κομματιού, ωστόσο όλοι έμειναν ικανοποιημένοι με την προσπάθειά τους και το διασκέδασαν αρκετά! Μάλιστα δεν έλειψαν τα σχόλια και για την...αόρατη κονσόλα του στα Mad VMA.

Ο Βαλεντίνο και η Τζένη Κατσίγιαννη τραγούδησαν Madame

Πανικός με Στέφανο Πιτσίνιαγκα και DJ Pitsi!

Μετά τον Σπύρο Νικολαϊδη και την ερμηνεία του, άλλο ένα ζευγάρι που εντυπωσίασε την Βίκυ Σταυροπούλου, απόψε Σάββατο 8/10 στο J2US, ήταν ο νεαρός τραγουδιστής Στέφανος Πιτσίνιαγκας και ο DJ Pitsi, οι οποίοι με τον ρυθμό τους ξεσήκωσαν κοινό και κριτές στην πρεμιέρα του show!

Είπαν το Γεια σου, του Ιακωβίδη και της Josephine και ξεπέρασαν κατά πολύ τις προσδοκίες των κριτών, και συγκεκριμένα του Σταμάτη Φασουλή, ο οποίος δεν περίμενε να του αρέσει τόσο! «Τόσο άνετοι, μπράβο σας και καλωσορίσατε» τους είπε χαρακτηριστικά.

Η κριτής ενθουσιάστηκε με τα δύο αγόρια του σόου και δέχτηκε φυσικά τα πειράγματα των υπολοίπων κριτών!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

J2US: Έγιναν τα αποκαλυπτήρια! Αυτός είναι ο 4ος κριτής του show

J2US: «Είναι καλό να βάζεις στόχους...» - Το όλο νόημα σχόλιο της Κατερίνας Στικούδη για το θέμα της αντικατάστασής της