Από Πέννυ Μαστοράκου

Εκτός από την ανατρεπτική εμφάνιση του Άγγελου Μπράτη στην σκηνή του J2US, "φωτιά" έβαλε και ο Σπύρος Νικολαϊδης, ο οποίος από την Γη της ελιάς τώρα εμφανίζεται στο J2US, και μαζί με την Θέλξη, χάρισαν ένα πολύ καλό act απόψε, το Σάββατο 8/10.

Ο ηθοποιός μαζί με την τραγουδίστρια τραγούδησαν το «Σπίρτο και βενζίνη» της χαρισματικής Μαρίνας Σάττι, και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στους κριτές, και ιδιαίτερα στην Βίκυ Σταυροπούλου!

Το υπονοούμενο της Βίκυς Σταυροπούλου στον Σπύρο Νικολαϊδη

Η Βίκυ Σταυροπούλου ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα με τον ηθοποιό αναφέροντας χαρακτηριστικά: Μπήκε το παιδί και ομόρφυνε το πλατό. Εμείς θα τα πούμε μετά».

Το αιχμηρό σχόλιο του Σταμάτη Φασουλή σε Μαυρικίου και Ζήση

Το λαμπερό ζευγάρι, Ιλάειρα Ζήση και Μαυρίκιος Μαυρικίου, οι οποίοι πριν λίγες μέρες όπως είδαμε αποχώρησαν οικειοθελώς από το Asia Express, εμφανίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου 8/10 και διαγωνίστηκαν στο φαντασμαγορικό J2US!

Οι δυο τους τραγούδησαν το Μ΄αγαπάς ; Πιο δυνατά, ένα τραγούδι που τους ταιριάζει απόλυτα και το επέλεξε ειδικά γι΄αυτούς ο Νίκος Κοκλώνης, και οι επιδώσεις τους ήταν κάτι παραπάνω από καλές, καθώς ο Μαυρίκος δέχτηκε πολλά θετικά σχόλια, το ίδιο και η Ιλάειρα, στην οποία οι κριτές είπαν ότι έχει καλό δάσκαλο για να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο!

«Είστε από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στην τηλεόραση γιατί οι εμφανίσεις σας είναι σχεδόν καθημερινές και μου έκανε εντύπωση που έμαθα ότι διαμαρτυρηθήκατε για την πολλή δημοσιότητα, αφού εσείς δεν τη θέλετε; Να σας δώσω μία συμβουλή μην απαντάτε ποτέ σε ό,τι αρνητικό λένε εναντίον σας» τους είπε χαρακτηριστικά ο κριτής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

J2US: «Είναι καλό να βάζεις στόχους...» - Το όλο νόημα σχόλιο της Κατερίνας Στικούδη για το θέμα της αντικατάστασής της

J2US: «Έλα ρε θεάρα Καίτη!» - Το Τwitter ισοπεδώθηκε με την είσοδο της Καίτης Γαρμπής στο show