Από Στέλλα Μούτσιου

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της κοπέλας που κέρδισε το Golden Pass στην αρχή του σημερινού (4/10) επεισοδίου του GNTM, η Βίκυ Καγιά έβγαλε λόγο για την γυναίκα που θα συβουλεύει τις διαγωνιζόμενες σε όλη τη διάρκεια της φωτογράφισης για να τις βοηθήσει να μπουν στο σπίτι του ριάλιτι.

Δεν είναι άλλη από την Μαίρη Βιτινάρος, η οποία μπήκε στο πλατό φέρνοντας έναν αέρα ανανέωσης και μίλησε στα κορίτσια με τα πιο τρυφερά λόγια, εξηγώντας τον ρόλο της και κάνοντάς τες να αισθανθούν ασφάλεια, παρά το άγχος τους. Μάλιστα, αστειεύτηκε λέγοντας πως όσο εκείνη τους μαθαίνει πράγματα για τον χώρο του μόντελινγκ, εκείνες θα την βοηθήσουν να μάθει επιτέλους να μιλά καθαρά τα ελληνικά.

Η είσοδος της Μαίρης Βιτίναρος στο GNTM 5

GNTM Μαίρη Βιτίναρος

Λίγα λόγια για την αντικαταστάτρια της Σοφίας Χατζηπαντελή

Όπως είδαμε και στο trailer που έχει κυκλοφορήσει εδώ και μερικές μέρες, η πορεία της Σοφίας Χατζηπαντελή στο GNTM 5 τελείωσε μιας και αμέσως μετά τις οντισιόν, αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας. Τη θέση της πήρε ένα άλλο μοντέλο, το οποίο βέβαια δε θυμίζει σε πολλά εκείνη.

Το κοινό βέβαια που έχουν οι δύο κυρίες είναι ότι και οι δύο είναι Ελληνίδες που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό. Εμφανισιακά ωστόσο είναι η μέρα με τη νύχτα.

Μπορεί λοιπόν η Σοφία Χατζηπαντελή να δέχθηκε έντονη κριτική για την εκκεντρική εμφάνισή της και για τα χαρακτρηριστικά φρύδια της, ωστόσο η Μαίρη Βιτινάρος, το μοντέλο που θα πάρει τη θέση της, σίγουρα είναι αυτό που πολλοί θα περίμεναν να δουν στην κριτική του GNTM 5.

Ξανθιά, ψηλή και αδύνατη, θυμίζει κατά πολύ τόσο τη Βίκυ Καγιά, όσο και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου που την αντικατέστησε πέρυσι.

H Μαίρη Βιτινάρος είναι Ελληνίδα της Αυστραλίας τρίτης γενιάς, αφού οι πρώτοι συγγενείς της που πήγαν μετανάστες εκεί, ήταν οι παππούδες της.

Δεν είναι τυχαία στο χώρο της μόδας, αφού είναι μοντέλο με μεγάλο βιογραφικό στον χώρο του ειδικά σε ό, τι αφορά μαγιό και εσώρουχα.

Άλλωστε η ίδια θεωρείται δικαίως ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στο συγκεκριμένο είδος. Το μεγάλο της όνειρό είναι να γίνει ένας από τους Άγγελους της Victoria’s Secret.

Μαίρη Βιτίναρος Σοφία Χατζηπαντελή

Δεν είναι τυχαίο ότι διάσημοι οίκοι, όπως ο Versace και fashion brands, όπως το Ellipse Lingerie, την έχουν επιλέξει για το λανσάρισμα των συλλογών τους με μαγιό και εσώρουχα.

Είναι γεννημένη στην Αυστραλία είναι Ελληνίδα τρίτης γενιάς, 29 ετών, με ύψος 1.80εκ και υπέροχες αναλογίες.

Μαίρη Βιτίναρος κριτική επιτροπήΜαίρη Βιτίναρος GNTM 5

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: «Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα!» - To Twitter πενθεί για την αποχώρηση της μοναδικής Σοφίας Χατζηπαντελή

GNTM 5: Έφυγε και τα βρήκαν σκούρα; Η Βίκυ Καγιά σχεδόν πρόδωσε την επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή