Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Σε κλίμα αποφάσεων βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες ο Ατζούν Ιλιτζαλί σε ό, τι αφορά στον νέο κύκλο του Survivor που θα έχει μάλιστα τη μορφή All Star. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό ο Τούρκος παραγωγός «έκλεισε» το πιο πολυπόθητο όνομα (δείτε εδώ ποιον) και συνεχίζει τις επαφές του με πρώην παίκτες για να στελεχώσει τις ομάδες.

Η εταιρεία παραγωγής προσπαθεί να ενσωματώσει στο παιχνίδι, διαγωνιζόμενους που πέρα από έντονες προσωπικότητες είναι και καλοί στο αγωνιστικό κομμάτι, για να δικαιολογήσουν άλλωστε και την All Star μορφή του παιχνιδιού.

Ένας από αυτούς τους διαγωνιζόμενους λοιπόν θα είναι και ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και αποκάλυψε πως έχει συζητήσει με την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο έχει επιλέξει προς το παρόν να μην υπογράψει το προσύμφωνο.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο Σάκης Κατσούλης είπε στην εκπομπή πως θα παίρνει 5.000€ το μήνα, ποσό που τον ικανοποιεί.

O Σάκης Κατσούλης μπαίνει στο Survivor All Star

«To 5.000 ευρώ για όλους μου φαίνεται ντεμί, όπως και σε όλους. Θα μπορούσαν να υπάρχουν διαβαθμίσεις όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Για μένα είναι ικανοποιητικά τα λεφτά αυτά, ποιος βγάζει 20.000 ευρώ το μήνα; Εγώ δεν είμαι τραγουδιστής, δεν βγάζω τόσα λεφτά όπως ο Τριαντάφυλλος.

Δεν έχω υπογράψω το προσύμφωνο για το Survivor. Είναι κάτι που θα γίνει σε μερικούς μήνες, γύρω στις 18 θα φύγουμε, οπότε στην χώρα που είμαστε δεν μπορώ να υπογράψω κάτι»

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ξέρω και...» - Ο Γιώργος Λιανός αποκαλύπτει τα κρυφά χαρτιά του ΣΚΑΪ για το Survivor All Star

Φεύγει για Άγιο Δομίνικο η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου; Η συζήτηση με τον Ατζούν για το all star game του Survivor