Από Στέλλα Μούτσιου

Πολλές διαγωνιζόμενες έχουν ξεχωρίσει στο GNTM λόγω των στοιχείων που τις διαφοροποιούν, όπως για παράδειγμα η Λυδία Κατσανικάκη που πάσχει από αλωπεκία, και ενώ άλλοι μπορεί να θεωρούν ότι είναι αρνητικό, εκείνες το κάνουν δύναμή τους. Έτσι, λοιπόν, την Δευτέρα 3/10 περπάτησε μπροστά στους κριτές μία κοπέλα, η οποία έχει λεύκη και παρόλο που αγχώθηκε όταν της ζήτησαν να φορέσει μαγιό, κατάφερε να τους ενθουσιάσει.

Πέρασε, λοιπόν, παίρνοντας τέσσερα "ναι" και πανηγύρισε, γιατί πλέον βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην μεγαλύτερη επιθυμία της.

Η οντισιόν της παίκτριας με λεύκη στο GNTM 5

«Έχω λεύκη. Το απέκτησα περίπου στα έξι μου γιατί έπαθα ένα σοκ. Ήμασταν σε ένα οικογενειακό τραπέζι και κάποιοι οικογενειακοί μας φίλοι είχαν πολύ έντονο καβγά. Ήμουν μικρούλα και με τραυμάτισε ψυχικά. Την επόμενη ημέρα όταν ξύπνησα το μισό μου πρόσωπο ήταν λευκό.

Όταν ήμουν στο Γυμνάσιο, που ήμασταν πιο μικρά κι ανόητα παιδιά, άκουγα διάφορα σχόλια, όπως σαλάμι αέρος, αγελαδίτσα. Με επηρέαζαν πολύ ψυχολογικά. Δεν μου άρεσε, το έκρυβα, το έβαφα αλλά κατάλαβα ότι δεν υπάρχει λόγος κι ότι είναι τέλειο. Όποιος έχει κάτι διαφορετικό επάνω του, να μην ντρέπεται για αυτό», ανέφερε.

GNTM 5

Πρώην παίκτρια του διαγωνισμού «καίει» τη Βίκυ Καγιά με ένα βίντεο - «Ας πει κάποιος...»

Μπορεί η απουσία της Βίκυς Καγιά από τον περσινό κύκλο του GNTM να ήταν αισθητή, ωστόσο η επιστροφή της έχει φέρει ένα κύμα αντιδράσεων στα social media, για τον τρόπο με τον οποίο μιλάει σε ορισμένες διαγωνιζόμενες.

Άνθρωποι της τηλεόρασης σχολιάζουν αρνητικά την αντιμετώπιση των μοντέλων, ενώ το Twitter καθημερινά «καταδικάζει» τις ατάκες της και τις απόψεις της. Κάπως έτσι, προς το παρόν τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά για την αγαπημένη παρουσιάστρια.

Αποκορύφωμα της κατάστασης αυτής ήταν το βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδκτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, μία πρώην παίκτρια του GNTM, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η οποία με τη σειρά της «στήνει» στον τοίχο τη Βίκυ Καγιά.

Η Γαρυφαλλιά είχε περάσει στο σπίτι, στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων και είχε ενθουσιάσει τους κριτές με την ομορφιά της, ωστόσο λίγο καιρό μετά την έναρξη των φωτογραφήσεων, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς καθώς θεώρησε πως όλη αυτή η κατάσταση δεν της ταίριαζε.

Κάπως έτσι, ανέβασε στο Tik Tok της ένα βίντεο στο οποίο ακούγονται από πίσω μερικές ατάκες που είπε η Βίκυ Καγιά σε μία διαγωνιζόμενη για το έντονο μακιγιάζ της, ενώ την ίδια ώρα εκείνη βάφεται πολύ έντονα χλευάζοντας την κριτή.

«Ας πει κάποιος στην Καγιά να βγάζει αλλού τα κόμπλεξ της», έγραψε χαρακτηριστικά πάνω στο βίντεό της η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: Ολική επαναφορά με τα όλα της! Η Σοφία Χατζηπαντελή έφυγε και έρχονται οι...

Η εικόνα μιλάει από μόνη της - Τι συμβαίνει με την Σοφία Χατζηπαντελή και την Βίκυ Καγιά πίσω από τις κάμερες

TAGS