Από Στέλλα Μούτσιου

Δεν έχουν σταματήσει να κλαίνε οι διαγωνιζόμενοι του Asia Express στο σημερινό (2/10) επεισόδιο, οι μισοί διότι δεν έβρισκαν που να μείνουν μέσα στη βροχή και οι υπόλοιποι επειδή δεν μπορούσαν να κρύψουν την συγκίνησή τους λόγω της καλοσύνης που τους δείχνουν τόσοι άγνωστοί.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι η Χριστίνα Παππά, η οποία έκανε οτοστόπ για να την μεταφέρουν στον προορισμό που χρειάζεται να φτάσει μαζί με τον γιο της, Δημήτρη, ώστε να μην αποχωρήσουν από το παιχνίδι, και ο πρώτος άνθρωπος που βρήκε, δέχθηκε αμέσως, με αποτέλεσμα εκείνη να "λυγίσει".

"Λύγισε" η Χριστίνα Παππά με την καλοσύνη των ανθρώπων στο Asia Express

«Δεν τα κάνει αυτά ο κάθε άνθρωπος τώρα, να σε πάει 60χλμ να σε ταΐσουν, να σε ποτίσουν. Εδώ μου έχουν βγει πολλές ευαισθησίες, δεν ξέρω γιατί, ο κόσμος αυτά δεν τα ξέρει», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Εγώ τους προκάλεσα στην Ελλάδα με τη διαμονή, τα πάντα δικά μας. Συγκινούμαι πάλι δεν ξέρω τι να κάνω».

Έστησαν πανηγύρι στο Twitter για τις επικές τσιρίδες της

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, η είσοδος της Χριστίνας Παππά στο Asia Express και την Καμπότζη (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια του Πέτρου Πολυχρονίδη στην πρεμιέρα), έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού, καθώς είναι μία κλασσική Ελληνίδα μάνα με τον γιο της Δημήτρη, με τον οποίο διαγωνίζονται ως ζευγάρι!

Από την αρχή λοιπόν, η μόνη λέξη που λέει η γνωστή επιχειρηματίας, είναι το όνομα του γιου της Δημήτρη, το οποίο φωνάζει διαρκώς στην Καμπότζη, κάτι που έχει προκαλέσει κύμα γέλιου σε όλο το Τwitter, το οποίο έχει «τρελαθεί» με την πάρτη της!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: Δύσκολες ώρες για τον Fipster - "Λύγισε" μπροστά στην κάμερα

Asia Express: «Έβγαλε τα μεγάλα όπλα» - "Έλιωσε" το Twitter με το μπούστο της Χριστίνας Κολέτσα