Από Στέλλα Μούτσιου

Με κλάματα ξεκίνησε το σημερινό (2/10) επεισόδιο του Asia Express, διότι όπως είχε φανεί και στο τρέιλερ, ο Fipster, ο συμπαίκτης του Κωνσταντίνου Βασάλου, κατέρρευσε μπροστά στην κάμερα, εξαιτίας της βροχής που είχε ξεσπάσει στην πόλη που βρίσκονται.

Οι δυο τους έψαχναν ένα σπίτι για να μείνουν, όμως, κανείς δεν άνοιγε την πόρτα του για να τους υποδεχθεί και σαν να μη έφτανε η βροχή, ο youtuber πάτησε και μέσα στα νερά και έγινε "λούτσα". Οι άθλιες αυτές συνθήκες τον "λύγισαν" και δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και έβαλε τα κλάματα.

Δάκρυσε ο Fipster στο Asia Express

Η ανάρτηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Εδώ και μήνες ολόκληρους φημολογείται πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν είναι πια μαζί. Οι μηδενικές κοινές εμφανίσεις τους αλλά και οι ξεχωριστές διακοπές έκαναν τον κόσμο να αναρωτιέται ενώ εκείνοι μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 30/9 δεν είχαν πάρει θέση για το θέμα.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, όμως, με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, λίγο πριν την πρεμιέρα του Asia Express (δείτε εδώ όσα έγιναν στο πρώτο επεισόδιο), έδωσε με τον δικό της τρόπο, ένα τέλος στις φήμες αυτές.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κοινοποίησε μια φωτογραφία του ζευγαριού στο Instagram και έγραψε: «Ξεκίνησαν. Καλή επιτυχία Ελλάδα!» και πρόσθεσε μια φατσούλα που κλαίει από τα γέλια.

Βαλαβάνη Βασάλος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πρεμιέρα Asia Express 30/9: Τα νούμερα που σημείωσε το Πέτρος Πολυχρονίδης απέναντι από την Γη της Ελιάς

Λίγοι το γνωρίζουν: Από το Κωνσταντίνου και Ελένης στο Asia Express