Από Στέλλα Μούτσιου

Σε αντίθεση με την Χριστίνα και τον Αλέξανδρο, το βράδυ δεν ήταν τόσο ωραίο για τον Γιώργο στο Love Island, καθώς είναι ο μόνος single παίκτης αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι και δεν ευχαριστήθηκε τον ύπνο του από τη στιγμή που έμεινε μόνος.

Μάλιστα, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής εξήγησε πως μία αγκαλιά και ένα φιλί είναι αυτά που του λείπουν περισσότερο σε τέτοιες στιγμές.

Η εξομολόγηση του single Γιώργου στο Love Island

Στη βίλα, όμως, θα μπει μία νέα κοπέλα...

Ένα νέο ζευγάρι δημιουργήθηκε εχθές βράδυ 30/9 στο Love Island όταν ο Αλέξανδρος Κ (δείτε πόσα παίρνει τον μήνα από το παιχνίδι) να επέλεξε τη Χριστίνα. Οι δυο τους φαίνεται να περνάνε πολύ καλά μαζί και απόψε τους περιμένει μία έκπληξη αφού θα βγουν το πρώτο τους ραντεβού εκτός βίλας!

Ο Γιώργος Γ. είναι και επίσημα ο πρώτος single. Από την πρώτη στιγμή δήλωσε ανοιχτά πως θα διεκδικήσει την Αναστασία όμως ο Γιώργος Κ. δεν είναι άτομο που εγκαταλείπει εύκολα.

Και ενώ η ίδια η Αναστασία βρίσκεται σε δίλημμα μία άλλη Islander, η Κλαούντια ξεκινάει την προσέγγισή της στον Γιώργο Κ.! Το κινητό χτυπάει ξανά και το νέο μήνυμα προσκαλεί τους Islanders σε ένα lip locked παιχνίδι.

Όσοι δεν καταφέρουν να περάσουν την κάρτα από… στόμα σε στόμα θα πρέπει να… πληρώσουν το τίμημα! Ο ερχομός της Ηλιάνας στη βίλα είναι αινιγματικός, η love guard του παιχνιδιού δεν έρχεται μόνη! Ένας νέος πειρασμός καταφτάνει στο Love Island και αυτή τη φορά είναι γένους θηλυκού.

Τα βλέμματα όλων μένουν καρφωμένα πάνω της, ιδιαιτέρως των… κοριτσιών!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Το βέτο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον ΣΚΑΙ για το Love Island - Γι' αυτό είπε το ναι στην παρουσίαση!

ΣΚΑΙ: Αντίο Love island...