Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Δημήτρης Πυργίδης ήταν χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο viral πρόσωπα του πρώτου κύκλου του Big Brother στο ΣΚΑΪ. Η παρουσία του στο σπίτι προκαλούσε κανονικά χάος, ενώ ο ίδιος κατάφερε να μείνει μέχρι το τέλος χωρίς όμως να πάρει και το έπαθλο.

Κολλητός φίλος με τον Αντιδήμαρχο (δείτε εδώ πώς είναι σήμερα) και πολύ κοντά με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, ο Δημήτρης Πυργίδης ήταν από τους αγαπημένους παίκτες του κοινού, ενώ και ο ίδιος απόλαυσε κατά πολύ την περίοδο που πέρασε στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

«Το Benjie είναι το nickname μου από το λύκειο, από όταν έκανα τα γκράφιτι και με αυτό υπέγραφα», εξήγησε και μίλησε για τα εστιατόρια και τα καφέ που είχε στη Θεσσαλονίκη.

Στο Big Brother μπήκε χωρίς λόγο. «Είναι μια εμπειρία που ήθελα να ζήσω. Αφήνει κάτι θετικό, έτσι το είδα. Στο Nomads είχα δηλώσει αλλά δεν πήγα στο προκριματικά. Θα πήγαινα στο Survivor. Ήταν πολύ δύσκολο να είμαστε κλεισμένοι σε ένα σπίτι 4 μήνες. Ειδικά μετά τους δύο μήνες όταν αρχίσουν και φεύγουν δικοί σου άνθρωποι.

Το πιο δύσκολο ήταν που δεν μπορούσες να φύγεις. Ο εγκλεισμός. Έβρισκες κάτι να ασχοληθείς με τα παιδιά. Με πολλούς μιλάμε με άλλους όχι», είχε πει ο ίδιος σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο The 2night Show.

Η ζωή του Δημήτρη Πυργίδη δύο χρόνια μετά το Big Brother

Σήμερα, ο Δημήτρης Πυργίδης δεν εμφανίζεται σε καμία τηλεοπτική εκπομπή και έχει απομακρυνθεί από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Η τελευταία του εμφάνιση στο γυαλί έγινε σε ένα live του δεύτερου κύκλου του Big Brother.

Ο ίδιος βέβαια συνεχίζει να ανεβάζει αρκετά στιγμιότυπα από την ζωή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και όλα είναι γεμάτα... χάος. Πέραν αυτού, συνεχίζει να ασχολείται με φωτογραφίσεις ενώ διατηρεί ακόμα το δικό του μαγαζί με ρούχα.

Πυργίδης Instagram

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τους "τρέλανε" όλους με την ατάκα της για την Βασίλισσα Ελισάβετ - Έχει φροντίσει να μείνει αξέχαστη η Σοφία Δανέζη του Big Brother

Πέρασαν λίγοι μήνες και έγινε κούκλος - Εντελώς αλλαγμένος ο Παναγιώτης Πέτσας του Big Brother