Από TV24 Team

Τον Παναγιώτη Πέτσα τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM 3, ωστόσο λίγο καιρό αφού έφυγε από το ριάλιτι μοντέλων, δοκίμασε ξανά την τύχη του, αυτή τη φορά στο Big Brother, εκεί όπου κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος.

Πριν καλά καλά μπει στο ριάλιτι εγκλεισμού, ο Παναγιώτης Πέτσας κατάφερε να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα, ενώ ήδη από την πρεμιέρα του Big Brother, βρήκε τον έρωτα! Συγκεκριμένα, έγινε ζευγάρι με την Ανχελίτα, την τραγουδίστρια του σπιτιού, με την οποία συνέχισαν να είναι μαζί και μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Οι παρέες του, η στρατηγική του και η ικανότητά του στα αγωνίσματα, τον έκαναν να ξεχωρίσει στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού αν και δεν του χάρισαν τελικά τη νίκη (δείτε εδώ πώς είναι ο νικητής του παιχνιδιού).

Πώς είναι σήμερα ο Παναγιώτης Πέτσας του Big Brother

Ο Παναγιώτης Πέτσας, έχει αλλάξει αρκετά την εμφάνιση του μέσα στους μήνες που πέρασαν, μιας και αποφάσισε να βάψει ξανά τα μαλλιά του και να έρθει πιο κοντά στο φυσικό του χρώμα. Την ίδια στιγμή, συνεχίζει να δουλεύει σαν μοντέλο και μάλιστα, συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες.

Όσο για το σώμα του, έχει γίνει εντελώς φέτες. Ήδη από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι φαινόταν πως έχει πολύ ωραίο κορμί, ωστόσο μέσα στους μήνες που πέρασαν, γυμνάστηκε και το αποτέλεσμα είναι εμφανές.

Παναγιώτης Πέτσας Big Brother

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Είχε προκαλέσει μεγάλο σούσουρο - Εξαφανισμένος 2 χρόνια μετά το Big Brother ο «Αντιδήμαρχος», Χρήστος Μακρίδης

Με μωβ μαλλιά και τεράστια χείλη - Εντελώς αλλαγμένη 2 χρόνια μετά το Big Brother η Ράνια