Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM 5, είχε λίγο απ' όλα. Συγκινητικές ιστορίες, διαγωνιζόμενες μεγάλες σε ηλικία καθώς και μία τρανς παίκτρια που πέρασε με μεγάλη άνεση στην επόμενη φάση. Αυτό που λίγοι γνώριζαν, αλλά φυσικά παρατήρησε το Twitter ήταν ότι μία από τις παίκτες είχε εμφανιστεί στην εκπομπή «Αννίτα Κοίτα» της Αννίτας Πάνια προκειμένου να βρει άντρα.

Τότε το μοντέλο έψαχνε γαμπρό ευκατάστατο που να έχει εμφάνιση μοντέλου και να διαθέτει μέχρι και σκάφος, ενώ δε δίστασε να πει πως ζητάει έναν... χορηγό!

Η διαγωνιζόμενη του GNTM 5 που εμφανίστηκε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια

O λόγος για τη 42χρονη Δομνίκη, την διαγωνιζόμενη που δήλωσε μοντέλο και ηθοποιός στους κριτές, ενώ έπαιξε και μία σκηνή από έναν ρόλο που έχει ενσαρκώσει στο παρελθόν.

Η οντισιόν αυτή έφερε την έντονη αντίδραση της Έλενας Χριστοπούλου

«Κάθε κορίτσι που στέκεται εκεί, έχει διαφορετική κριτική από τους ανθρώπους που είναι εκεί. Εγώ εκεί μπερδεύομαι. Μπερδεύομαι στο γιατί στο κορίτσι από την Ουκρανία πρέπει να γίνει όλο αυτό το ριάλιτι, το δακρύβρεχτο. Καταλαβαίνω τη συγκίνηση, εμένα μου συνέβη και πρόσφατα.

Καταλαβαίνω πολλά πράγματα αλλά το να περνάει ένα κορίτσι με την οικογένειά του κάπως, δε σημαίνει ότι είναι κριτήριο για τη δική μας δουλειά και να της πω «ναι περνάς»! Δεν υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια πια από κορίτσι σε κορίτσι. Εγώ έχω μπερδευτεί. Κι άλλα κορίτσια είναι πάρα πολύ ωραία και δεν έχουν περάσει. Το ότι στέλνει λεφτά στον πόλεμο στους γονείς της και ότι πάμε να πάρεις το GNTM για να φέρεις τη Eurovision, είναι λίγο backstage» είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου.

«Εγώ νομίζω ότι εδώ απλά κοροϊδεύουμε, συγγνώμη. Εγώ βλέπω reality με λίγο GNTM, δεν βλέπω GNTM. Λυπάμαι πάρα πολύ που το λέω αυτό», είπε στο τέλος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5 Trailer (27/9): Πανικός στην κριτική με Καράβα και Καγιά - «Ξέρω σίγουρα ότι...»

Δουλεύει εδώ και χρόνια σαν μοντέλο - Τι έχει σπουδάσει στην πραγματικότητα η Σοφία Χατζηπαντελή του GNTM 5