Από Στέλλα Μούτσιου

Άλλη μία παίκτρια πέρασε μπροστά από την κριτική επιτροπή του GNTM 5 σήμερα (26/9), μετά από εκείνη που έφυγε τρέχοντας, και ο λόγος για την 21χρονη Γεωργιάννα, η οποία αποκάλυψε πως μία φίλη της έκανε την αίτηση συμμετοχής για εκείνη.

Η οντισιόν της Γεωργιάννας στο GNTM 5

Οι πρώτες εντυπώσεις δεν ήταν θετικές, με τη Σοφία Χατζηπαντελή να φεύγει λέγοντας: «Εγώ φεύγω, σήμερα είναι όλες ίδιες», όμως μόλις φόρεσε το μαγιό της και μπήκε στο πλατό, τους άφησε όλους άφωνους με το κορμί της.

«Εγώ εσένα θα σε φιλήσω στο στόμα. Είσαι Star», είπε η Βίκυ Καγιά με τον Γιώργο Καράβα να λέει αμέσως μετά: «Αυτό είναι μεγάλη κουβέντα. Δεν ξέρω αν είσαι Star, αλλά για να το λέει η Βίκυ, κάτι βλέπει». Βέβαια, δεν κατάφεραν να αλλάξουν την άποψη της Χατζηπαντελή.

Πριν παιχτεί στη τηλεόραση - Το plus size model που δίχασε την κριτική επιτροπή

Νέα κορίτσια όλων των ηλικιών αναμένεται να δούμε στο νέο επεισόδιο του GNTM 5 με την ανατρεπτική κριτική επιτροπή να κρίνει την κάθε μία ξεχωριστά, σχετικά με το αν έχει τα κριτήρια που απαιτεί ένα μοντέλο.

Όπως είναι φυσικό και επόμενο δεν βλέπουμε στα επεισόδια όλα τα κορίτσια, που κόπηκαν στο casting αλλά κυρίως αυτά, που έχουν να αφηγηθούν μια ιστορία.

Λίγο λοιπόν, πριν παιχτεί το επεισόδιο της Δευτέρας 26/9 είδαμε ένα απόσπασμα αυτού μέσα από το ''Breakfast at star'' με πολλές κοπέλες να κάνουν εντύπωση και σίγουρα το plus size, που είχε μια δική του ιστορία (δείτε εδώ το απολαυστικό trailer).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: Είχε πάει και στο My Style Rocks - Η 60χρονη με πόδια 20άρας που "έκλεψε" τις καρδιές των κριτών

GNTM 5: Ξέσπασε σε κλάματα η Βίκυ Καγιά πριν καλά καλά ξεκινήσει το επεισόδιο - Τι συνέβη;