Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Μαρία Αστόγλου είναι μία από τους 10 παίκτες που την ερχόμενη Τρίτη (27/9) μπαίνουν και επίσημα στη βίλα του Love Island (δείτε εδώ φωτογραφίες από το σπίτι που θα μένουν) προκειμένου να διεκδικήσουν τον έρωτα. Η ίδια δηλώνει άνθρωπος των σχέσεων αλλά δε φοβάται να φλερτάρει.

Tο βιογραφικό της Μαρίας Αστόγλου που μπαίνει στο Love Island

  • Ηλικία: 22 ετών
  • Ιδιότητα: Φοιτήτρια φυσικοθεραπείας
  • Ζώδιο: Ζυγός
  • Celebriry Crush: Αλέξης Γεωργούλης

Γεννήθηκε και μένει στη Θεσσαλονίκη και έχει μια μικρότερη αδερφή. Σπουδάζει φυσικοθεραπεία ενώ παράλληλα παρακολουθεί ειδική σχολή προστασίας υψηλών προσώπων. Εργάζεται στο χώρο της εστίασης ως barwoman. Ασχολείται με πολλά και διαφορετικά hobbies όπως η κολύμβηση, η ιππασία, η μουσική και το tae kwon do όπου είναι και πρωταθλήτρια.

Διατείνεται πως είναι η ψυχή της παρέας, έχει χιούμορ, αυτοσαρκάζεται και της αρέσει να περνάει καλά με τους ανθρώπους γύρω της. Ο τέλειος άντρας πρέπει να είναι γυμνασμένος, να έχει ωραίο βλέμμα και στυλ, να είναι προστατευτικός, υποστηρικτικός, ειλικρινής και διασκεδαστικός! Ένα όμως πρέπει να θυμάται ο άντρας που θα την διεκδικήσει, σιχαίνεται το ψέμα.

Αν και είναι άνθρωπος των σχέσεων, απολαμβάνει το φλερτ! Η τελευταία της σχέση κράτησε 2 χρόνια αλλά τελείωσε άδοξα όταν κατάλαβε ότι το αγόρι της την απατά. Στο εγχείρημα του Love Island η Μαρία δεν είναι μόνη της. Η μαμά της έχει ενθουσιαστεί και είναι πολύ υποστηρικτική. Άρα εκείνος που θα κερδίσει την καρδιά της Μαρίας θα έχει bonus και μία καλή πεθερά. Δύο σε ένα!

Ο βασικός κανόνας του Love Island

Την ώρα που βρισκόμαστε σε αναμονή για την μεγάλη πρεμιέρα του παιχνιδιού που θα ανατρέψει τα ελληνικά δεδομένα στην ιστορία των ριάλιτι και τα γυρίσματα προχωράνε πυρετωδώς για το Love Island, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό μας και μίλησε με λίγα λόγια για το νέο project που θα παρουσιάσει όμως δεν μας αποκάλυψε κάτι...

Η παρουσιάστρια, δεν ανέφερε ένας από τους βασικούς κανόνες όπως ότι το κοινό, θα έχει διαδραστικό χαρακτήρα, δηλαδή θα μπορεί να αποφασίζει ποιος θα μπει μέσα στο παιχνίδι και ποιο ζευγάρι θα επιδιώξει να χωρίσει, φέροντας τα πάνω κάτω!

Όπως ακούγεται και σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρχει ένα app με όλους τους παίκτες και το κοινό θα μπορεί να καθορίζει ποιος θα μπει μέσα στο παιχνίδι και ποιο ζευγάρι θα επιδιώξει να χωρίσει, λειτουργώντας ως τρίτο πρόσωπο και φέρνοντας μεγάλες αναταραχές στους παίκτες!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ντόμινο αλλαγών στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ - Τι αποφασίστηκε

Love Island: Έκτακτες εξελίξεις - Μετά την πρεμιέρα έγινε γνωστό πως...