Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Αν μπορούμε να ξεχωρίσουμε μία από τις οντισιόν της χθεσινής (19/9) πρεμιέρας του GNTM 5, τότε αυτή είναι χωρίς αμφιβολία, η οντισιόν της κυρίας Τίτσας. Η 79χρονη διαγωνιζόμενη πήγε να δοκιμάσει την τύχη της στο ριάλιτι μοντέλων και αμέσως κατάφερε να εντυπωσιάσει τόσο το τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter) όσο και την κριτική επιτροπή που την πέρασε στην επόμενη φάση με 4 ναι.

«Όταν ανακοίνωσα στις φίλες μου ότι θα πάω στο GNTM έμειναν με το στόμα ανοικτό!», δήλωσε η γιαγιά δύο εγγονών, που ήταν αποφασισμένη να πάρει τέσσερα «ναι»!

Η Σοφία Χατζηπαντελή της είπε γρήγορα το πρώτο «ναι», όπως και η Βίκυ Καγιά.

«Με πολλή αγάπη θα ήθελα να σας δω με ένα μαγιό», της ζήτησε ο Γιώργος Καράβας λέγοντάς της στη συνέχεια το τρίτο «ναι». Η ενέργειά της ενθουσίασε και τον Τάσο Σοφρωνίου που της είπε το τέταρτο «ναι».

To Instagram της κύριας Τίτσας από το GNTM 5

Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους από την καθημερινότητά της και καθώς και από τα νιάτα της. Μάλιστα όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει, όταν ήταν μικρή έμοιαζε πολύ με τη Ζωή Λάσκαρη, ενώ όπως δηλώνει και η ίδια στο προφίλ της, ήταν μπαλαρίνα.

Τίτσα GNTM νέα
GNTM Τίτσα Instagram

Σκληρή κριτική για το πρώτο επεισόδιο του GNTM

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ τις Δευτέρας 19/9 το πολυαναμενόμενο GNTM, (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε) το οποίο προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, καθώς κάποιοι ξετρελάθηκαν με κάποια μοντέλα, και κάποιοι άλλοι δεν το είδαν τόσο απλά το θέμα. Η Αφροδίτη Γραμμέλη το πρωί της Τρίτης 20/9 στο Πρωινό μας, τοποθετήθηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια και μίλησε έξω από τα δόντια για όσα παρακολούθησε, τα οποία όπως ανέφερε την θύμωσαν ιδιαίτερα, και αναφέρεται στην πρώτη διαγωνιζόμενη.

«Χθες, το επεισόδιο με θύμωσε πάρα πολύ και οφείλω να πω ότι ντράπηκα και ως γυναίκα και ως τηλεθεάτρια, να βλέπω ένα reality να χρησιμοποιεί τη διαφορετικότητα και τη γυναικεία κακοποίηση ως όχημα για την τηλεθέαση. Γιατί για μένα είναι αυτό καθαρά, μην κοροϊδευόμαστε.

Η γυναικεία κακοποίηση και διαφορετικότητα είναι πάρα πολύ σοβαρά θέματα. Δεν χρησιμοποιούνται στις οντισιόν ενός reality μόδας και μετά ξεχνιούνται. Γιατί αυτές οι γυναίκες, στους προηγούμενους κύκλους έφτασαν μέχρι ένα σημείο. Στο τέλος, λοιπόν, επειδή η κ. Καγιά επανέλαβε πάρα πολλές φορές τον όρο στερεότυπο, φτάνει το στερεότυπο, φτάνει το 1.85 55 κιλά. Το οποίο δεν κάνει και την καριέρα που θα έπρεπε να κάνει μέσα από το GNTM.

Υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες ανάμεσά μας και η βοήθεια εκτός από ένα βήμα στο όνειρο, είναι όταν σβήνουν τα φώτα. Το να κάνουμε τους σημαντικούς στη ζωή αυτών των γυναικών, θέλει πάρα πολύ μεγάλη προσοχή, όταν καθόμαστε στην κριτική επιτροπή ενός reality μόδας. Δεν το χρησιμοποιούμε αυτό για την τηλεόραση. Μιλάμε για πολύ σκληρό reality πάντως», κατέληξε...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μουσάτος και γοητευτικός - Αυτός είναι ο σύντροφος της Σοφίας Χατζηπαντελή από το GNTM 5

GNTM 5 trailer 20/9: «Οι πόζες σου, dead!» - Οι κριτές εκτός εαυτού με τις διαγωνιζόμενες