Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

To GNTM 5 έκανε το βράδυ της Δευτέρας (19/9) πρεμιέρα στο Star και η μεγάλη επιστροφή της Βίκυς Καγιά στο show είναι γεγονός. Στο πρώτο επεισόδιο είδαμε λίγο απ' όλα! Κλάματα, τσακωμούς και φυσικά εντυπωσιακές διαγωνιζόμενες.

Τι είδαμε στο πρώτο επεισόδιο του GNTM 5 (19/9)

Άνοιξε το show με πρώτο πλάνο στα πόδια της Καγιά - Οι δηλώσεις των κριτών

Η μεγάλη πρεμιέρα του GNTM 5 είναι γεγονός με τη Βίκυ Καγιά να επιστρέφει και να καλωσορίζει το τηλεοπτικό κοινό για 5η συνεχόμενη χρονιά στο πιο ανατρεπτικό ριάλιτι μόδας.

Με ένα πλάνο στα πόδια της μοναδικής Βίκυς ξεκίνησε το πρώτο επεισόδιο με το μοντέλο να ανοίγει το show για φετινή χρονιά και στη συνέχεια να δίνει την πάσα στους επόμενους φρέσκους και εντελώς ξεχωριστούς κριτές.

Δάκρυσε η 1η 47χρονη διαγωνιζόμενη συνοδευόμενη από τις κόρες της

Η μεγάλη πρεμιέρα του GNTM 5 είναι γεγονός με τη Βίκυ Καγιά να ανοίγει το show τη Δευτέρα 19/9 με τον δικό της μοναδικό τρόπο, δίνοντας την σκυτάλη στους υπόλοιπους κριτές.

Η πρώτη διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μόδας είναι η Άννα, η οποία αποφάσισε στα 47 της να εκπληρώσει την επιθυμία της να γίνει μοντέλο.

Η γυναίκα συγκίνησε τόσο τους κριτές όσο και την Γαλύφα, αφού πήγε συνοδευόμενη από τα 3 της παιδιά. Πρόκειται για μια πολύ δυναμική γυναίκα, η οποία πηγαίνει σχολείο και παράλληλα δουλεύει στον δήμο.

Δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί η Καγιά - Η παίκτρια που την έβγαλε εκτός εαυτού στην πρεμιέρα (19/9) του show

Πρεμιέρα με ανατροπές στο GNTM 5 ήταν η Δευτέρα 19/9 με τα πρώτα κορίτσια, που ονειρεύονται να γίνουν μοντέλα να περπατάνε στην γνωστή από τα προηγούμενα χρόνια πασαρέλα.

Τα ναι και τα όχι ήταν πολλά με τη Βίκυ Καγιά να διχάζεται με πολλές παίκτριες και η ίδια με τη σειρά της να διχάζει το κοινό με τη συμπεριφορά της στο πρώτο επεισόδιο. Η 18χρονη Έλενα από την Κύπρο ήταν το πρώτο κορίτσι, που έκανε τους κριτές να έρθουν σε αντιπαράθεση με την Βίκυ να τονίζει, πως το ξανθό ήταν τελείως λάθος επιλογή.

Ξεκίνησαν οι πρώτες διαφωνίες - Η Καγιά στραβοκοιτούσε τη Χατζηπαντελή

Το βράδυ της Δευτέρας 19/8 είδαμε τα πρώτα κορίτσια, που προσπάθησαν να διεκδικήσουν μια θέση στο νέο GNTM 5. Μετά την πρώτη Κύπρια που δίχασε την Καγιά, ήρθε η 21χρονη Εύα, η οποία έφερε σε αντιπαράθεση τη Βίκυ με την Χατζηπαντελή.

Το εν λόγω κορίτσι είχε ένα έντονοι φουντωτό μαλλί, το οποίο αφενός έκανε εντύπωση αφετέρου έκανε τους κριτές να θέλουν να της το αλλάξουν. Η απάντηση της ήταν αρνητική και αυτό ήταν το σημείο, που μπήκε η Χατζηπαντελή με το έντονο φρύδι, που εν τέλει ψήφισε θετικά, λέγοντας πως δεν πρέπει να αλλάζει κανένα κορίτσι κάτι που δεν θέλει.

«Δε θα τρελαθούμε τώρα εδώ πέρα, κάτσε λίγο» - Τα ''πήρε'' στο κράνιο ο Σωφρονίου με όσα είπαν η Χατζηπαντελή και ο Καράβας

Η νέα κριτική επιτροπή έχει άποψη για όλα όσα είδε μπροστά της απλώς υπήρξαν και οι στιγμές, που τους είδαμε να έρχονται μεταξύ τους σε αντιπαράθεση. Χαρακτηριστικό ήταν το σημείο, που είδαμε τον Σωφρονίου να διαφωνεί έντονα με την Χατζηπαντελή σχετικά με το κομμάτι του diversity στη μόδα.

Η 79χρονη που ξετρέλανε τους κριτές και πέρασε στην επόμενη φάση

«Όταν ανακοίνωσα στις φίλες μου ότι θα πάω στο GNTM έμειναν με το στόμα ανοικτό!», δήλωσε η γιαγιά δύο εγγονών, που ήταν αποφασισμένη να πάρει τέσσερα «ναι»!

Η Σοφία Χατζηπαντελή της είπε γρήγορα το πρώτο «ναι», όπως και η Βίκυ Καγιά.

«Με πολλή αγάπη θα ήθελα να σας δω με ένα μαγιό», της ζήτησε ο Γιώργος Καράβας λέγοντάς της στη συνέχεια το τρίτο «ναι». Η ενέργειά της ενθουσίασε και τον Τάσο Σοφρωνίου που της είπε το τέταρτο «ναι».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Καγιά φάε τη σκόνη της...» - Ενθουσιασμένο όλο το twitter με την Χατζηπαντελή στο GNTM 5

GNTM 5: «Τόση ξινίλα σημαίνει εμμηνόπαυση...» - Το twitter διχάστηκε με την εμφάνιση της Καγιά στην πρεμιέρα (19/9) του show