Από Ελένη Μήτση

Η Μέγκι Ντριο παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day την Τρίτη 13/9 και μεταξύ των όσων σχολίασε το έντονο στις δηλώσεις του μοντέλο έκανε στη συνέχεια, μια αποκάλυψη για πρόταση που δέχτηκε από πολυσυζητημένο reality.

Ο λόγος για το Love island, το οποίο θα βγει στον αέρα από τον ΣΚΑΪ και μάλιστα έχει ολοκληρώσει την αναζήτηση των παικτών του. Πιο αναλυτικά, έχουμε κάποια ονόματα, τα οποία μίλησαν με την παραγωγή για να βρεθούν ανάμεσα στα πρόσωπα, που έχουν ήδη κλείσει

Όσο για την Ντριο, φυσικά και δέχτηκε την πρόταση χωρίς να σχολιάζει αρνητικά το τηλεοπτικό προϊόν, απλώς επειδή είναι ήδη σε σχέση και μάλιστα σε πολύ σοβαρή είναι αδύνατον να συμμετέχει.

Η Μέγκι Ντριο δέχτηκε πρόταση για το Love island

«Μου έκαναν πρόταση να πάω στο Love Island και τους είπα ότι έχω σχέση. Με τον σύντροφό μου συνεχίζουμε να συγκατοικούμε, αλλά δεν περιμένω ακόμα κάποια πρόταση γάμου. Δεν με καίει ο γάμος, νιώθω σαν να είμαι παντρεμένη».

Το δυνατό χαρτί του σταθμού μαζί με το Love island

Ο ΣΚΑΪ κινήθηκε με πολύ συγκεκριμένα και στοχευμένα βήματα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και μάλιστα από ότι έχει γίνει και επισήμως γνωστό, τα reality δε θα λείπουν από τον σχεδιασμό. Το μόνο σίγουρο είναι, πως το Love island θα καθηλώσει το κοινό, καθώς θα είναι πολύ έντονο με το καστ που έχει κάνει.

Σύμφωνα με το Tivi σίριαλ λέγεται, πως το κανάλι δε θα μείνει μόνο σε αυτό το παιχνίδι αγάπης αλλά σκοπεύει να επαναφέρει μια επιτυχία από τα παλιά. Ο λόγος για το δοκιμασμένο Power of love, που είχε ανοίξει το δρόμο για το φλερτ και τον έρωτα στα ''τυφλά'' με πολύ μεγάλη επιτυχία σε ό,τι αφορούσε την τηλεθέαση.

Power of love

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Πονοκέφαλος» το Love Island - Δύσκολα τα πράγματα λίγο πριν την πρεμιέρα

Θα πέσουν κορμιά στον ΣΚΑΙ - Τα δύο πρώτα ονόματα που «φεύγουν» για Love Island