Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Έπειτα από σκληρές διαπραγματεύσεις και συναντήσεις με μοντέλα που έχουν περπατήσει στις πασαρέλες κορυφαίων οίκων μόδας και ανθρώπους που επηρεάζουν τη βιομηχανία της μόδας με τις απόψεις τους, η επιτροπή του GNTM είναι γεγονός!

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Θυμάστε το ριάλιτι μοντέλων της προηγούμενης σεζόν; Ωραία! Και τώρα μπορείτε να το ξεχάσετε καθώς τίποτα δεν θα θυμίζει τις περασμένες χρονιές του πετυχημένου πρότζεκτ, αρχής γενομένης της κριτικής επιτροπής που μόλις συντάχθηκε και αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση. Έχουμε και λέμε...

Ο Άγγελος Μπράτης, ο Δημήτρης Σκουλός και ο Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου χαιρέτισαν με θέρμη το κανάλι της Κηφισιάς αλλά αποφάσισαν να ρίξουν μαύρη πέτρα πίσω τους. Κοινώς να μην κάτσουν ξανά στις χαρακτηριστικές ψηλές καρέκλες κρίνοντας τα επίδοξα μοντέλα. Τη στιγμή όμως που εκείνοι έφυγαν, στην παραγωγή του «GNTM» εμφανίστηκε μια παλιά γνώριμη και αγαπημένη του πρότζεκτ.

Η Βίκυ Καγιά. Το πετυχημένο μοντέλο και παρουσιάστρια μετά από έναν χρόνο απουσίας, επέστρεψε στο σόου έτοιμη να προσφέρει κορυφαίες στιγμές μόδας στους τηλεθεατές. Από την πρώτη στιγμή ωστόσο, κατέστησε σαφές πως στο πλευρό της θέλει τον Γιώργο Καράβα που λειτουργούσε ως μέντορας για τα μοντέλα. Οι δυο τους λοιπόν έχουν ήδη «καβατζάρει» δύο από τις θέσεις της κριτικής επιτροπής, όμως οι άλλες δύο θα είναι έκπληξη για όλους.

Τα νέα άτομα της επιτροπής του GNTM 5

Το μοντέλο Σοφία Χατζηπαντελή, το κορίτσι με την ξεχωριστή ομορφιά, θα είναι η τρίτη της επιτροπής. Η Σοφία με τη χαρακτηριστική της εμφάνιση -το ενιαίο φρύδι που θυμίζει έντονα τη Φρίντα Κάλο - δεν περνάει απαρατήρητη και είναι έτοιμη να μεταδώσει στα μοντέλα της σεζόν τη δική της άποψη για την ομορφιά, βέβαια την ίδια στιγμή έχει δεχθεί πολλά σχόλια για την εμφάνισή της (δείτε εδώ το άδειασμα του Λάκη Γαβαλά).

Σοφία Χατζηπαντελή GNTM

Αξίζει να σημειώσουμε πως το μοντέλο έχει συνεργαστεί με κορυφαίους δημιουργούς και στο προφίλ της στο Instagram μπορεί κανείς θα θαυμάσει τις δουλειές της. Ο τέταρτος αλλά όχι τελευταίος της παρέας είναι ο στυλίστας Τάσος Σοφρωνίου. Για τον Τάσο όμως το πεδίο είναι γνώριμο αφού ήταν ο art director του σόου το 2009, στον πρώτο κύκλο που είχε προβληθεί από τον ΑΝΤ1.

Η Ελενα Γαλύφα σε ρόλο coach

Από τη στιγμή που ο Γιώργος Καράβας θα γίνει ένας από τους κριτές και η θέση του «χήρεψε», ήταν λογικό η παραγωγή να ξεκινήσει την αναζήτηση νέων προσώπων. Μεταξύ των ονομάτων που έπεσαν στον τραπέζι των διαπραγματεύσεων ήταν και αυτό της Έλενας Γαλύφα που χρόνια τώρα ακούγεται ότι θα ενταχθεί σε κάποιο ριάλιτι αλλά όμως δεν έχουμε μέχρι τώρα δει.

Έλενα Γαλύφα GNTM

Φαίνεται όμως πως η πρόταση του «GNTM» ήταν δελεαστική και τελικά θα απολαύσουμε από φθινόπωρο τη fashion blogger και στυλίστρια σε ρόλο coach! Όπως λοιπόν λέγεται, θα είναι η πρώτη που θα έρχεται σε επαφή με τα μοντέλα, τραβώντας τους τα πολαρόιντ, ενώ κατά τη διάρκεια του ριάλιτι θα τα κατευθύνει σε κάθε δοκιμασία.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Το θέμα δεν είναι να είσαι όμορφος...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Σοφίας Χατζηπαντελή για το GNTM 5

«Είναι πολύ συγκινητικό...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Βίκυς Καγιά για την κριτική επιτροπή του GNTM 5