Από TV24 Team

Περίπου 8 μήνες έχουν περάσει από τη μέρα που ολοκληρώθηκε το The Bachelor 2 και ο Αλέξης Παππάς έφυγε με την Αθηνά New York. Μπορεί το συγκεκριμένο ζευγάρι να μην ευδοκίμησε (δείτε εδώ τι δηλώνει σήμερα για την προσωπική ζωή ο Αλέξης) ωστόσο οι περσόνες που εμφανίστηκαν μέσα στη σεζόν στο ριάλιτι του έρωτα ήταν πολλές και πολύ εντυπωσιακές.

Μία από αυτές και η Νικόλ. Η παίκτρια ήρθε από τη Γερμανία για να κατακτήσει την καρδιά του Αλέξη Παππά, αλλά έφυγε αρκετά νωρίς μέσα στο παιχνίδι προκαλώντας την αντίδραση του τηλεοπτικού κοινού που την είχε συμπαθήσει ιδιαίτερα.

«Δηλώνει ρομαντική, τρυφερή και ευαίσθητη αλλά μπορεί εύκολα να βγάλει νύχια αν την προκαλέσουν. Της αρέσει να την διεκδικούν και να της δείχνουν ότι ενδιαφέρονται για εκείνη. Ότι στόχο βάζει τον πετυχαίνει», ανέφερε μεταξύ άλλων το σύντομο βιογραφικό της στο The Bachelor.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο The Bachelor, η Νικόλ είχε προχωρήσει και σε μία πολύ ξεχωριστή εξομολόγηση σχετικά με ένα πρόβλημα υγείας που την είχε ταλαιπωρήσει.

«Κάποια στιγμή στο παρελθόν πάλευα για τη ζωή μου. Ήταν κάτι σοβαρό που πάλευα από την ημέρα που γεννήθηκα μέχρι κάποιο σημείο. Μετά έκανα κάτι σαν εγχείρηση, θα στο εξηγήσω κάποια άλλη φορά, αν θα έχω τον χρόνο, είχα πέσει σε κώμα και όταν ξύπνησα κατάλαβα ότι δεν θα αφήσω τίποτα να με επηρεάσει, θα είμαι πάντα χαρούμενη, δεν θα το βάζω κάτω ποτέ, δεν τα παρατάω. Αυτό είναι ένα πολύ δυνατό στοιχείο του χαρακτήρα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Νικόλ.

Η Νικόλ λίγους μήνες μετά το The Bachelor 2

Νικόλ Bachelor νέα μαλλιά
Νικόλ Bachelor

Πηγή κεντρικών φωτογραφιών: Facebook - The Bachelor

Πηγή εσωτερικών φωτογραφιών: Instagram @nikol.maraki

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Την απέρριψε ο Παππάς και έγινε μία άλλη - Ανανεωμένη και κούκλα μετά το The Bachelor η Φαίη

Αδυνατισμένη και κούκλα - Η Ιζαμπέλα με κόκκινο μαγιό 8 μήνες μετά το The Bachelor