Από TV24 Team

Ερωτεύτηκε, τσακώθηκε, έκλαψε και στο τέλος αποχώρησε. Η πορεία της Φαίης Τσαπρούνη στο The Bachelor ήταν τόσο εκρηκτική όσο και ο χαρακτήρας της. Ήταν μία από τις παίκτριες που είχε δείξει ότι ο Αλέξης Παππάς είχε μπει στην καρδιά της αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ακριβώς τα είχε φανταστεί.

«Είχα συναισθήματα για τον Αλέξη απλά δεν του τα έδειξα με τον καλύτερο τρόπο. Τον καταλαβαίνω είναι πολλές οι κοπέλες εδώ και ήδη μου είχε δώσει πολλές ευκαιρίες. Αυτά που έδειξε εδώ δεν πρέπει να τα δείξω έξω για να βρω τον αληθινό έρωτα. Είναι κάποια κορίτσια με τα οποία έχουμε έρθει κοντά και πραγματικά τις συμπαθώ. Εύχομαι πραγματικά στον Αλέξη να βρει αυτό που ψάχνει», είχε πει η Φαίη μετά την αποχώρησή της (δείτε εδώ πώς είναι σήμερα η Ιζαμπέλα του The Bachelor).

Η Φαίη είχε τσακωθεί αρκετές φορές με τις συμπαίκτριές της για χάρη του Αλέξη, ενώ εκείνος από τη μεριά του, της είχε ξεκαθαρίσει πως θέλει να το πάει πιο χαλαρά και γι' αυτόν τον λόγο είχε αρνηθεί να τη φιλήσει.

Η Φαίη λίγους μήνες μετά το The Bachelor

Σήμερα η Φαίη έχει αποφασίσει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να συνεχίσει την καθημερινότητά της, γυρνώντας την πλάτη στο παρελθόν.

H μόνη φωτογραφία της που κυκλοφορεί, είναι μία που είχε ανεβάσει η ίδια πριν από μερικούς μήνες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, στην οποία φαίνεται πόσο πολύ έχει αλλάξει.

Φαίη Bachelor

Ο Παππάς πάντως δηλώνει ερωτευμένος ξανά

Οι γυναίκες έκαναν «παρέλαση» φέτος στην ζωή του Αλέξη Παππά. Πρώτα ήρθε η Αλέσια, μετά τα κορίτσια του The Bachelor, η νικήτρια Αθηνά New York, ενώ φημολογήθηκε έντονα πως μετά το ριάλιτι έγινε ζευγάρι με την φιναλίστ, Άννα Ζένιου.

Και ενώ το The Bachelor ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά με τη νέα σεζόν (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες), ο Αλέξης Παππάς, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, αποκάλυψε πως είναι και πάλι ερωτευμένος.

«Έχουν γίνει πολλές προτάσεις και συναντήσεις, μετά από τόσο καιρό μέσα στα ριάλιτι, ήθελα ένα κενό.

Δεν ξέχασα την υποκριτική, εσείς με ξεχάσατε; Η υποκριτική είναι η μεγάλη μου αγάπη. Είμαι ερωτευμένος αλλά δεν είμαι με κάποια κοπέλα. Δεν έχουμε κάποια σχέση με την Άννα του “Bachelor”, ούτε με την Αθηνά. Δεν έχω κρατήσει επαφή με κάποιο από τα κορίτσια του παιχνιδιού.

Τυχαίο που δεν έμεινε καμία κοπέλα με τον… Bachelor» αναρωτήθηκε ο Αλέξης Παππάς.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Θυμίζει κάτι από Bachelor - Το νέο ριάλιτι σχέσεων που ετοιμάζει το Star

Έκτακτες εξελίξεις με το The Bachelor - Η απόφαση του ALPHA