Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Οι γυναίκες έκαναν «παρέλαση» φέτος στην ζωή του Αλέξη Παππά. Πρώτα ήρθε η Αλέσια, μετά τα κορίτσια του The Bachelor, η νικήτρια Αθηνά New York, ενώ φημολογήθηκε έντονα πως μετά το ριάλιτι έγινε ζευγάρι με την φιναλίστ, Άννα Ζένιου.

Και ενώ το The Bachelor ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά με τη νέα σεζόν (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες), ο Αλέξης Παππάς, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, αποκάλυψε πως είναι και πάλι ερωτευμένος.

Η γυναίκα που «έκλεψε» την καρδιά του Αλέξη Παππά

«Έχουν γίνει πολλές προτάσεις και συναντήσεις, μετά από τόσο καιρό μέσα στα ριάλιτι, ήθελα ένα κενό.

Δεν ξέχασα την υποκριτική, εσείς με ξεχάσατε; Η υποκριτική είναι η μεγάλη μου αγάπη. Είμαι ερωτευμένος αλλά δεν είμαι με κάποια κοπέλα. Δεν έχουμε κάποια σχέση με την Άννα του “Bachelor”, ούτε με την Αθηνά. Δεν έχω κρατήσει επαφή με κάποιο από τα κορίτσια του παιχνιδιού.

Τυχαίο που δεν έμεινε καμία κοπέλα με τον… Bachelor» αναρωτήθηκε ο Αλέξης Παππάς.

Μετά το Bachelor έρχεται νέο ριάλιτι σχέσεων

Τα βέλη του έρωτα φαίνεται πως θα χτυπήσουν για τα καλά την ελληνική τηλεόραση στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Κάτι το The Bachelor που επιστρέφει, κάτι το Love Island που έρχεται και κάτι το νέο ριάλιτι σχέσεων που ετοιμάζει το Star.

Γενικότερα το Star έχει επενδύσει στα ριάλιτι και τα ψυχαγωγικά προγράμματα για τη νέα σεζόν. GNTM, Cash or Trash, Asia Express, MasterChef είναι τα προγράμματα που θα δούμε του χρόνου.

Δεν θα μπορούσε όμως να πει όχι σε ένα ριάλιτι σχέσεων το κανάλι της Κηφισιάς και ειδικά στο «First dates» που είναι σε λάιτ μορφή. Τι εννοούμε; Απλά οι ενδιαφερόμενοι θα κάνουν ένα ραντεβού στα τυφλά σε ένα εστιατόριο των Αθηνών, στο οποίο θα έχουν τοποθετηθεί δεκάδες κάμερες που θα καταγράφουν ακόμα και τα νεύματα των υποψήφιων ζευγαριών.

Star First Dates

Ο παρουσιαστής θα τους κατευθύνει ως μετρ του μαγαζιού, ενώ τον ρόλο των σερβιτόρων θα έχουν οι βοηθοί που είναι στο πλευρό των συμμετεχόντων. Στο τέλος κάθε επεισοδίου θα γίνεται η ερώτηση αν το ζευγάρι θέλει να προχωρήσει σε δεύτερο ραντεβού. Η απάντηση θα δείχνει αν το ραντεβού ήταν πετυχημένο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γενέθλια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο - Η τρυφερή έκπληξη της συντρόφου του στο Super Κατερίνα

Εκτός αέρα Mega η εκπομπή «Ελένη» - Η ανακοίνωση της Μενεγάκη