Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Την Άννα Τσακουρίδου τη γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του GNTM, εκεί όπου είχε εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή με την εμφάνισή της και με το εντυπωσιακό βλέμμα της. Άνετα πέρασε στο σπίτι και μάλιστα σημείωσε μία εντυπωσιακή πορεία στο παιχνίδι.

Μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει στον τελικό του ριάλιτι μοντέλων ωστόσο είναι σίγουρο πως η Άννα Τσακουρίδου είναι μία από τις παίκτριες που έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη των φανατικών τηλεθεατών.

Η σημερινή εικόνα της Άννας Τσακουρίδου του GNTM

Όπως έγινε και με την Έλντα ,έτσι και με την Τσακουρίδου, σήμερα η εικόνα της είναι πολύ διαφορετική από αυτή που είχαμε συνηθίσει στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα έχει πάρει τη μεγάλη απόφαση να κόψει τα μακριά μαλλιά της και έτσι έχει υιοθετήσει ένα κοντό καρέ. Μάλιστα άλλαξε και το χρώμα των μαλλιών της και από το καστανό πήγε στο τζίντζερ με έντονους τόνους του πορτοκαλί.

Η Άννα Τσακουρίδου συνεχίζει να ασχολείται με το μόντελινγκ ενώ ενεργά ασχολείται και με τον χορό που ήταν και το βασικό της επάγγελμα πριν τη γνωρίσουμε στο GNTM.

Άννα Τσακουρίδου πορτοκαλί μαλλιά

Πράγματα που δεν ήξερες για την Άννα Τσακουρίδου

1.Kατάγεται από τη Λάρισα.

2.Eiναι 28 ετών.

3.Ασχολείται επαγγελματικά με τον χορό

4.Έχει υπάρξει cheer leader του Ολυμπιακού.

5.Έχει δοκιμαστεί για ένα χρόνο στον χώρο της μόδας, έχοντας στο ενεργητικό της πασαρέλες, φωτογραφίσεις, αλλά και διαφημιστικά.

6.Μια από τις φράσεις που τη χαρακτηρίζει είναι: «I know I’ll never be the best one, but I can be the one who’s different».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Βασίλης Γαλαίος: Δείτε πως είναι σήμερα το πιο χαριτωμένο παιδί των τηλεοπτικών σειρών! Τον αναγνωρίζετε;

GNTM: Την έκοψαν επειδή είχε χοντρά πόδια και τώρα τη ζητάνε πίσω - Καταγγελία από πρώην διαγωνιζόμενη