Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ήταν να μην αλλάξουν... ξανά οι ομάδες στο Survivor 5 (δείτε εδώ πώς διαμορφώθηκαν) και αμέσως μαζί τους ήρθαν και οι ομηρικοί καυγάδες των παικτών, όπως βλέπουμε στο trailer που έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες ώρες από τον ΣΚΑΪ.

Η Ασημίνα αρπάζεται πολύ άσχημα με τη Σταυρούλα και αυτό γιατί η δεύτερη κατηγόρησε την μέχρι πριν λίγο καιρό συμπαίκτριά της, ότι δεν έχει παίξει ουσιαστικά για τα δύο μεγάλα έπαθλα που κέρδισε σε Μαϊάμι και Μεξικό.

Στην πρώτη περίπτωση ήταν τραυματισμένη, ενώ όπως λέει η ίδια η Σταυρούλα στο Μεξικό έπαιξε αλλά δεν κατάφερε να φέρει κανέναν απολύτως πόντο.

Η Ασημίνα από τη μεριά της, που μέχρι πρότινος ήταν πολύ κοντά με την Σταυρούλα, καθαρίζει πως επιτέλους έρχεται η ώρα να πέσουν οι μάσκες προκειμένου να φανεί ο αληθινός χαρακτήρας ορισμένων ανθρώπων.

Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες περνάνε στο αγώνισμα ασυλίας, εκεί όπου Μπλε και Κόκκινοι θα κάνουν τα πάντα για να εξασφαλίσουν την παραμονή όλων των παικτών τους στον Άγιο Δομίνικο. Άλλωστε πρόκειται για μία ιδιαίτερη περίοδο κατά την οποία όλοι οι παίκτες θέλουν να μείνουν στο παιχνίδι ενώ περιμένουν να γίνει ατομικό.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, Κόκκινοι και Μπλε οδηγούνται στο συμβούλιο του νησιού, εκεί όπου θα αναδειχθεί ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την ηττημένη ομάδα.

To trailer του αποψινού (6/6) Survivor 5

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor 5: «Να ενημερώσω λοιπόν...» - Ο Τάκης Καραγκούνιας απάντησε για τις προμήθειες που πήρε

Ξεπερνάει και το έπαθλο - Το υπέρογκο ποσό που θα πάρει ο Λιανός για το Survivor 5