Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Πέμπτης (26/5), ο δικηγόρος του πρώην παίκτη του Big Brother που κατηγορείται για τον βιασμό μίας 21χρονης Αγγλίδας τουρίστριας.

O δικηγόρος του πρώην παίκτη ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί ακόμα να πει πολλά, ωστόσο είναι βέβαιος πως το πόρισμα του ιατροδικαστή θα δείξει πως ό, τι συνέβη ανάμεσα στον εντολέα του και την τουρίστρια ήταν συναινετικό.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του πρώην παίκτη του Big Brother

«Επειδή στη φάση αυτή πριν μπούμε στην κύρια ανάκριση. Καταλαβαίνετε ότι πρέπει να είμαι φειδωλός. Δεν έχει συμβεί τίποτα από όσα υποστηρίζει η κυρία. Είναι αλήθεια ότι γνωρίστηκαν, είναι αλήθεια ότι υπήρχε κάποια ερωτική επαφή και μέχρι εκεί.

Περιμένουμε τα ευρήματα από την ιατροδικαστική αυτή τη στιγμή που θα αποδείξει τα όσα λέει ο εντολέας μου. Δηλαδή, ότι υπήρξε κάποια συναινετική επαφή μεταξύ τους και τίποτα παραπάνω. Δεν γνωρίζω τα κίνητρα της κυρίας αλλά θεωρώ ότι μία πρώτη δικαίωση γι’ αυτόν τον άνθρωπο θα είναι μετά την προανάκριση να αφεθεί ελεύθερος» ανέφερε αρχικά ο κ. Αλεξανδρής.

Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου της 21χρονης

Ο δικηγόρος επισήμανε πως ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η προανακριτική εξέταση και γι’ αυτό δεν μπορούν να ειπωθούν ακόμη πολλά πράγματα, αλλά σε ό,τι αφορά το χρονικό του συμβάντος, όπως περιέγραψε, η 21χρονη μαζί με μία φίλη της πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί όπου δούλευε το γνωστό μοντέλο, ο οποίος στη συνέχεια τους πρότεινε να συνεχίσουν σε άλλο νυχτερινό μαγαζί.

«Εκεί της πρότεινε να βγουν από το μαγαζί για 5 λεπτά και στη συνέχεια την παρέσυρε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, πλησίον του club όπου διασκέδαζαν και εκεί διέπραξε καθώς φέρεται το έγκλημα του βιασμού» συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Σημειώνεται πως η ιατροδικαστική εξέταση διενεργήθη χθες το βράδυ και όπως είπε ο κ. Κοκκινογένης η 21χρονη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αύριο το πρωί θα επιστρέψει στην πατρίδα της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δέχτηκα την πιο ακραία επίθεση που έχει γίνει σε άνθρωπο της τηλεόρασης...» - "Κόλαφος" ο Γιώργος Καπουτζίδης

«Αυτή η προσπάθεια διασυρμού μου...» - Ανάρτηση "κόλαφος" από τον Κώστα Κωστόπουλο για την Έλενα Αθανασοπούλου