Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Κώστας Κωστόπουλος θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση στις συνεντεύξεις που δίνει τις τελευταίες μέρες η Έλενα Αθανασοπούλου για εκείνον και την καταγγελία που έχει κάνει εις βάρος του.

Ο πρώην σκηνοθέτης του Σασμού (δείτε εδώ πώς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη σειρά), ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να μπει σε δημόσια αντιπαράθεση με την ηθοποιό, ενώ αυτό που θέλει είναι να ξεκαθαριστεί η ιστορία το συντομότερο δυνατόν προκειμένου να αποκατασταθεί το όνομά του.

«Καταπέλτης» ο Κώτσας Κωστόπουλος για την Έλενα Αθανασοπούου

«Από την πρώτη στιγμή αυτής της αδιανόητης περιπέτειας ξεκαθάρισα ότι δεν θα εμπλακώ σε κανενός είδους δημόσια αντιπαράθεση με τη ”μηνύτρια” και θα περιμένω με σεβασμό τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Η ”μηνύτρια”, όμως, επιλέγει σχεδόν καθημερινά να αναπαράγει την εις βάρος μου ”καταγγελία”, με κωμικά βίντεο, αναρτήσεις στα social media και συνεντεύξεις στα ΜΜΕ.

Πιστεύω ότι όλοι αντιλαμβάνονται πως αυτή η προσπάθεια διασυρμού μου, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Σήμερα το πρωί, ο δικηγόρος μου κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών αίτηση για επίσπευση των νόμιμων διαδικασιών και διερεύνηση της υπόθεσης κατ’ απόλυτη προτεραιότητα. Ελπίζω, έτσι, ότι σύντομα θα μου δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσω την αλήθεια. Σας ευχαριστώ για τη κατανόηση», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Από την πρώτη στιγμή αυτής της αδιανόητης περιπέτειας ξεκαθάρισα ότι δεν θα εμπλακώ σε κανενός είδους δημόσια...

Posted by Kostas Kostopoulos on Monday, May 9, 2022

«Υπάρχουν μάρτυρες, που όταν συνδεθούν όλα...»

Το πρωί της Τρίτης 10/5, ο δικηγόρος της Έλενας Αθανασοπούλου, την οποία ο Αντώνης Βογιατζής κατηγορεί για ανήθικη συμπεριφορά, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και αποκάλυψε τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως είναι πολύ σημαντικό που τα θύματα πλέον μιλάνε "ανοιχτά" για όσα έχουν περάσει και προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τους θύτες. Συνέχισε λέγοντας πως δεν υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας στην περίπτωση αυτή, κάτι που όμως είναι το πιο σύνηθες, ωστόσο τα στοιχεία που υπάρχουν είναι αδιάσειστα και γι' αυτό έχουν πλέον προχωρήσει σε επίσημη μήνυση κατά του Κώστα Κωστόπουλου.

«Το θάρρος που πήρε και το κουράγιο είναι από το πολύ σημαντικό που γίνεται στην ελληνική κοινωνία, όπου τα άτομα που είχαν υποστεί διασυρμό, βιασμό και παρόμοια σεξουαλικά εγκλήματα, βρήκαν το κουράγιο να πολεμήσουν επώνυμα άτομα ισχυρά και δυνατά. Είναι λογικό πάρα πολλά άτομα που έχουν υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές πήραν το θάρρος και μίλησαν», είπε αρχικα.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τα ίδια ακριβώς στοιχεία που είχαν οι προηγούμενες υποθέσεις έχει και η ίδια. Αυτόπτης μάρτυρας δεν υπάρχει και δεν μπορεί να υπάρξει. Υπάρχουν έγγραφα, υπάρχουν μάρτυρες που όταν συνδεθούν όλα τα στοιχεία θα αξιολογηθούν και θα κατατεθούν και στην εισαγγελία.

Η ποινική διαδικασία έχει ξεκινήσει με την παραγγελία που έδωσε ο εισαγγελέας ποινικής δίωξης της Γενικής Ασφάλειας Αθηνών να ξεκινήσει η προκαταρκτική εξέταση, όπου θα κληθεί η κα Έλενα Αθανασοπούλου να επιβεβαιώσει ή να καταθέσει οποιοδήποτε ενισχυτικό στοιχείο».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Η επίσημη ανακοίνωση του ALPHA μετά την παραίτηση του Κωστόπουλου

Νέα καταγγελία για τον Κώστα Κωστόπουλο: «Είχε πετάξει στην Ελένη Γερασιμίδου...»