Μεγάλο ντόρο έχει προκαλέσει η είδηση πως ένας γνωστός παίκτης του δεύτερου κύκλου του Big Brother, συνελήφθη στην Ρόδο και κατηγορείται για τον βιασμό μίας 21χρονης Αγγλίδας τουρίστριας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, λέγεται πως εκείνη ως τουρίστρια διασκέδαζε σε νυχτερινό μαγαζί του νησιού ενώ το γνωστό πρόσωπο εργαζόταν στο ίδιο μαγαζί στην υποδοχή του. Μετά τη γνωριμία τους μεταφέρθηκαν σε άλλο χώρο για να συνεχίσουν τη διασκέδαση τους και ύστερα η ερωτική επαφή τους έγινε σε χωράφι. Να τονίσουμε εδώ πως η πλευρά του άντρα μιλάει για συναινετική επαφή ενώ της κοπέλας για βιασμό.

Οι λεπτομέρειες του περιστατικού με τον παίκτη του Big Brother

«Έγινε η είδηση γνωστή εχτές. Πέσαμε από τα σύννεφα για την εμπλοκή του συγκεκριμένου ανθρώπου σε αυτή την περίεργη ιστορία. Υπήρξε καταγγελία από 21χρονη Βρετανίδα, που ανέφερε ότι το βράδυ της Τρίτης γνώρισε το συγκεκριμένο άνθρωπο στο μαγαζί που δουλεύει ο ίδιος ως υπάλληλος υποδοχής. Άρχισαν να διασκεδάζουν παρέα, της πρότεινε μετά να πάνε σε άλλο μαγαζί και εκείνη πήγε.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης, σύμφωνα με την ίδια, την οδήγησε σε απομονωμένη περιοχή, όπου και σύμφωνα με την καταγγελία της τη βίασε. Ο ίδιος αρνείται την κατηγορία του βιασμού και λέει ότι η επαφή τους ήταν συναινετική. Σήμερα ο 30χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και περιμένουμε την εξέλιξη της υπόθεσης», ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής Mega Καλημέρα.

Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου της 21χρονης

Ο δικηγόρος επισήμανε πως ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η προανακριτική εξέταση και γι’ αυτό δεν μπορούν να ειπωθούν ακόμη πολλά πράγματα, αλλά σε ό,τι αφορά το χρονικό του συμβάντος, όπως περιέγραψε, η 21χρονη μαζί με μία φίλη της πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί όπου δούλευε το γνωστό μοντέλο, ο οποίος στη συνέχεια τους πρότεινε να συνεχίσουν σε άλλο νυχτερινό μαγαζί.

«Εκεί της πρότεινε να βγουν από το μαγαζί για 5 λεπτά και στη συνέχεια την παρέσυρε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, πλησίον του club όπου διασκέδαζαν και εκεί διέπραξε καθώς φέρεται το έγκλημα του βιασμού» συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Σημειώνεται πως η ιατροδικαστική εξέταση διενεργήθη χθες το βράδυ και όπως είπε ο κ. Κοκκινογένης η 21χρονη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αύριο το πρωί θα επιστρέψει στην πατρίδα της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κάτια Ταραμπάνκο: Ο πρώην της έσβησε το τατουάζ από το πρόσωπό του - «Είχε βγει και έκανε δηλώσεις...»

Άσχημα νέα για την Ιωάννα Μαλέσκου - Οριστικό τέλος για την εκπομπή της