Έξι χρόνια τώρα το MasterChef αποτελεί μία από τις αγαπημένες συνήθειες του τηλεοπτικού κοινού και όχι άδικα, αφού οι τρεις σεφ, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς έχουν προσθέσει μία ιδιαίτερη νότα στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Ομολογουμένως, η φετινή σεζόν δεν είναι και η πιο επιτυχημένη από άποψη τηλεθέασης για το MasterChef, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι το ριάλιτι έχει χάσει το σταθερό κοινό του.

Το παιχνίδι έχει πια μπει στην τελική ευθεία (δείτε εδώ ποια θα είναι η τελική πεντάδα του διαγωνισμού) και τα φαβορί έχουν ήδη ξεχωρίσει.

Δύο τα φαβορί για τη νίκη στο MasterChef 6

Πρώτο φαβορί, ο Γιάννος Σδούγκας, ο παίκτης που ξεχώρισε από την πρώτη μέρα.

MasterChef Γιάννος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βέλγιο με δύο μεγάλες αγάπες. Τη μαγειρική και τη γυμναστική, κυρίως το cross fit. Τι και αν η προφορά του συχνά προκαλεί γέλιο στους κριτές; Kαι οι τρεις έχουν τονίσει πολλάκις πως το μαγειρικό του επίπεδο έχει φτάσει στο μέγιστο επίπεδο και πως σύντομα το κοινό θα απολαμβάνει τις συνταγές του σε κάποιο μαγαζί αφού από τη στιγμή που θα βγει από το παιχνίδι, θα γίνει ανάρπαστος στην αγορά εργασίας.

Δεν πήρε άδικα το Silver Award και τις 10.000 ευρώ, ωστόσο ο καλός του χαρακτήρας τον κάνει ακόμα πιο συμπαθή σε κοινό και κριτές.

Στη συνέχεια, ακολουθεί ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, ο οποίος έκλεψε τις καρδιές όλων ήδη από την οντισιόν του.

MasterChef Παναγιώτης

Ο νέος «Ακης Πετρετζίκης», αφού όντως μοιάζει πολύ στον διάσημο μάγειρα, δίνει μια νέα πνοή στην κουζίνα με τις συνταγές και τις ιδέες του και δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε πως μπορεί να έχει την τύχη του Ακη στον πρώτο μαγειρικό διαγωνισμό, δηλαδή να στεφθεί νικητής. Ο Μανιάτης μάγειρας έχει στο μυαλό του μόνο τη νίκη και μάλιστα έχει τονίσει πως αν τα καταφέρει και αγγίξει το μεγάλο έπαθλο, θα ανοίξει το δικό του εστιατόριο. Μέχρι τότε μην τον βλέπετε έτσι ήρεμο και ήσυχο, από μέσα του βράζει και ξεδίνει κάνοντας -τι άλλο;- μαγειρική και cross fit.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Μου ζήταγε συγγνώμη στις επιστροφές...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Μπόμπαινα μετά την αποχώρηση από το MasterChef 6

Ευχάριστα νέα για το Star - Μαθεύτηκε πως...