Φαίνεται πως η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο Star τα τελευταία χρόνια με το επιτυχημένο ριάλιτι μαγειρικής, MasterChef, έχει αποδώσει καρπούς, καθώς το κανάλι κατάφερε να αποσπάσει ένα πολύ σημαντικό βραβείο, ενώ σύντομα θα ξεκινήσει ένα ακόμα απολαυστικό πρόγραμμα στο κανάλι.

Η ανακοίνωση του Star για την βράβευσή του

Tα καλύτερα έργα στο ελληνικό ψηφιακό οικοσύστημα αναγνωρίστηκαν και επιβραβεύθηκαν στην Τελετή Απονομής των Mixx Awards 2021, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29 Μαρτίου στο Μικρό Παλλάς.

Το έργο της αξιολόγησης ανέλαβε για ακόμη μια φορά διεθνής κριτική επιτροπή, με την συμμετοχή έμπειρων στελεχών της αγοράς digital στην Ευρώπη, ενώ η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε για 7η συνεχή χρονιά από το IAB Hellas σε συνεργασία με την Direction Business Network.

Στην κατηγορία Social, το Star και η εταιρία ADVENGERS βραβεύτηκαν, από τα μέλη του ΙΑΒ Hellas, για τη συνολική παρουσία στα social media του MasterChef 5.

MasterChef βράβευση

Τα MIXX Awards αποτελούν τον εορτασμό και την αναγνώριση των καλύτερων έργων της χρονιάς στο ελληνικό ψηφιακό οικοσύστημα. Οι βραβευμένες υποψηφιότητες θα προβληθούν ώστε να εκπαιδεύσουν την αγορά μας σχετικά με το ποιες πρακτικές είναι αποτελεσματικές καθώς και για να εμπνεύσουν το χώρο μας μέσα από την ανάδειξη νέων ιδεών και μελλοντικών τάσεων.

Οι αλλαγές στο πρόγραμμα του Star

Η Μεγάλη Εβδομάδα βρίσκεται προ των πυλών και κάπως έτσι, το MasterChef 6 θα βρεθεί για κάποιες μέρες εκτός τηλεοπτικού αέρα του Star. Στη θέση του, το κανάλι θα προβάλλει προγράμματα θρησκευτικού περιεχομένου.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής, το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής που σημειώνει καθημερινά πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης (δείτε εδώ πώς τα πήγε προχθες), θα μείνει εκτός τηλεοπτικού αέρα από τη Μ. Τετάρτη 20/4 μέχρι και την Τρίτη 26/4. Την Τετάρτη 27/4, το ριάλιτι θα επανέλθει με ένα νέο επεισόδιο.

MasterChef αλλαγή προγράμματος

Οι υπόλοιπες αλλαγές στο Star

To «Breakfast@star» και «Αλήθειες με τη Ζήνα» δεν θα μεταδοθούν Μ. Πέμπτη 21/4, Μ. Παρασκευή 22/4, Δευτέρα του Πάσχα 25/4. Από την Τρίτη 26/4 επανέρχονται κανονικά.

To «Shopping Star» θα μεταδοθεί σε επανάληψη από Μ. Δευτέρα 18/4 έως Μ. Τετάρτη 20/4 και θα επιστρέψει Δευτέρα του Πάσχα 25/4. Η σειρά «Τρία μίλια» δεν θα μεταδοθεί Μ. Πέμπτη 21/4 και Μ. Παρασκευή 22/4, ωστόσο Δευτέρα του Πάσχα 25/4 επανέρχεται.

O «Τροχός της Τύχης» δεν θα μεταδοθεί Μ. Πέμπτη 21/4, Μ. Παρασκευή 22/4 και επιστρέφει επίσης από τη Δευτέρα του Πάσχα 25/4.