Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (17/5) η Μαρία Καλάβρια, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικειοθελή αποχώρηση της φίλης της, Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου από το Survivor 5, αποκαλύπτοντας τον λόγο που την έκανε να αφήσει πίσω της τον Άγιο Δομίνικο.

Η ίδια εξήγησε πως η πρώην παίκτρια είχε πρόβλημα με το έντερό της εξαιτίας της συχνής κατανάλωσης καρύδας. Οι εξετάσεις που έπρεπε να πραγματοποιηθούν δεν ήταν εφικτό να πραγματοποιηθούν στον Άγιο Δομίνικο και γι' αυτό αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα της. Μάλιστα, επισήμανε πως η Ναυσικά και ο σύντροφός της, Κώστας Πηλαδάκης ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Τι συμβαίνει με την υγεία της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου

«Έχει ένα θέμα με το έντερό της η Ναυσικά και εκεί που βρισκόντουσαν ήταν δύσκολο να κάνει τις κατάλληλες εξετάσεις που έπρεπε να κάνει. Και αυτό της το προκάλεσε η καρύδα που έτρωγε. Η καρύδα της ξύπνησε το πρόβλημα που έχει, έχει σπαστική κολίτιδα. Της δημιουργήθηκε τεράστιο πρόβλημα», είπε η επιχειρηματίας, ενώ συμπλήρωσε μάλιστα στο τέλος: «Έρχεται σήμερα, της έχουμε ετοιμάσει έκπληξη».

Παντρεύεται παίκτρια του Survivor 5 στις 11/9

Μπορεί τους τελευταίους μήνες το κορίτσι αυτό να ταλαιπωρείται στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικο (δείτε εδώ πότε θα προβληθεί η αποχώρηση) ωστόσο όταν επιστρέψει από το Survivor 5 θα έχει να οργανώσει και τον γάμο της που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Σεπτέμβρη.

Την ανακοίνωση έκανε το μεσημέρι της Τρίτης (17/5) στην εκπομπή Love it, ο αγαπημένος της σύντροφος ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του.

Ο λόγος για την Σταυρούλα Χρυσαειδή. Ο αγαπημένος της, Παναγιώτης Τριβυζάς εμφανίστηκε στο Love it και αποκάλυψε πως ο γάμος τους έχει προγραμματιστεί να γίνει κανονικά μετά το παιχνίδι.

«Πριν φύγει από το σπίτι για το παιχνίδι και όσο το βλέπαμε εδώ στην Ελλάδα, μου έλεγε ότι τα αγωνίσματα γι’ αυτή είναι εύκολα. Μου έλεγε ότι το έχει. Είναι δυνατή στους στόχους, συγκεντρωμένη και αγωνιστικό παιδί. Την Σταυρούλα την βλέπω όπως και στη ζωή της έξω από το παιχνίδι. Είναι ανταγωνιστική και της αρέσει να παίζει με δυνατούς παίκτες και γι’ αυτό ευχαριστιέται τις νίκες της.

Δεν έχει κάνει κάποια προετοιμασία. Ίσα-Ίσα πριν φύγει για το παιχνίδι είχε πάει στον ημιμαραθώνιο της Αθήνας και είχε τρέξει. Ότι συμβαίνει μεταξύ μας το συζητάμε και της είπα να πάει στο Survivor να το ευχαριστηθεί. Θεωρώ αν συνεχίσει έτσι θα πάει στον τελικό. Δεν υπάρχει κάποιο παρασκήνιο με την Ασημίνα, γνωρίζονται πολλά χρόνια.

Εγώ είμαι αθλητής και ειδικεύομαι στα 200 μέτρα και με βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας για τους Μεσογειακούς και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Τώρα πρόσφατα κλείσαμε πέντε χρόνια σχέσης με την Σταυρούλα. Πριν φύγει για το παιχνίδι είχαμε προγραμματίσει τον γάμο μας που θα γίνει στις 11 Σεπτεμβρίου. Παρόλα αυτά μου είπε θα πάω στο παιχνίδι και της είπα ότι θα τα αναλάβω όλα εγώ.

Εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον. Εγώ είμαι πιο ζηλιάρης αλλά το κάνω με πολύ ήπιο τρόπο, δεν φτάνω στα άκρα. Υπάρχει εμπιστοσύνη και κατανόηση», είπε ο σύντροφος της Σταυρούλας, Παναγιώτης Τριβυζάς.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χώρισαν πριν μπει στο Survivor 5 - Η σχέση που είχε ο Σπύρος Μαρτίκας πριν τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Survivor 5: «Ο Άρης δεχόταν πάρα πολλές επιθέσεις...» - Η αποκάλυψη του Απόστολου Ρουβά για την παραβίαση του κανονισμού