Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor 5, ο Απόστολος Ρουβάς μίλησε στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χαρακτήρα που έδειξε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού καθώς και στο γεγονός ότι η Ναυσικά τον ψήφισε.

Οι δηλώσεις του Απόστολου Ρουβά μετά την αποχώρησή του από το Survivor 5

«Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Μετά από 140 ημέρες στο παιχνίδι, νομίζω ότι έχω ζήσει πάρα πολύ την εμπειρία του Survivor κι έχω ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες μου. Νιώθω πολύ χαρούμενος που έζησα αυτή την εμπειρία.

Θεωρώ ότι ήταν δίκιο που με ψήφισε η Ναυσικά. Το γεγονός ότι είχε δημιουργηθεί ένα παρεάκι στην ομάδα μου, δεν σημαίνει ότι ήμασταν κλίκα και στήναμε ψηφοφορίες. Στο παιχνίδι, εγώ ήμουν ο εαυτός μου κι είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος αυτό το πράγμα το έχει δει. Ο καθένας μπορεί να ισχυριστεί ό,τι θέλει. Αισθάνομαι πολύ καλά με τον εαυτό μου και ξέρω ότι όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη, δεν ντρέπομαι.

Πιστεύω ότι αρκετοί από τους παίκτες αν είχαν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τηλέφωνα, θα το έκαναν. Πιστεύω πως τα παιδιά μετάνιωσαν βέβαια. Ο Άρης δεχόταν πάρα πολλές επιθέσεις από τους συμπαίκτες του. Γενικότερα, του προσάπτουν πράγματα που δεν ισχύουν. Κάποιες φορές μπορεί να ήταν υπερβολικός, αλλά εντάξει. Ο Τάκης ήταν αυτός που έψαχνε συνεχώς ευκαιρία να στήσει στον τοίχο τον Άρη», είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Ρουβάς.

Πόσα χρήματα κέρδισε ο Απόστολος Ρουβάς

Ο Απόστολος Ρουβάς έπαιρνε εβδομαδιαίως 3.500 ευρώ και στον Άγιο Δομίνικο έμεινε για περίπου 20 εβδομάδες. Στον τραπεζικό του λογαριασμό λοιπόν θα δει περίπου 70.000 ευρώ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor 5 Spoiler (16/5): Η ομάδα που κερδίζει το αγώνισμα επάθλου

Survivor 5: Αλλαγή στις ημέρες της ασυλίας - Πότε θα προβληθεί η αποχώρηση;