Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ποια Μυριέλλα και ποιος Κατσαούνης; Το πιο hot ζευγάρι του Survivor 5 δεν είναι άλλο από τον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου. Οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά τις τελευταίες εβδομάδες και όπως όλα δείχνουν πλέον είναι μαζί.

Μπορεί τώρα πια να βρίσκονται σε ξεχωριστές ομάδες ωστόσο έχουν όλο τον χρόνο στην παραλία για να περάσουν τρυφερές στιγμές ο ένας με τον άλλον, ακόμα κι αν ο Μαρτίκας κάνει ζήλιες στη Βρισηίδα για την γνωριμία της με τους Τούρκους παίκτες.

Πριν ωστόσο μπει στη ζωή του η πανέμορφη Βρισηίδα, ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν ερωτευμένος και είχε σχέση. Μία σχέση που τελείωσε μάλιστα λίγο πριν μπει στο Survivor 5.

H αλήθεια για την πρώην του Σπύρου Μαρτίκα πριν μπει στο Survivor 5

Η αδερφή του Σπύρου Μαρτίκα, η οποία εγκρίνει την Βρισηίδα, αποκάλυψε πως ο φαρμακοποιός είχε σχέση πριν μπει στο παιχνίδι, την οποία όμως τελείωσε σχεδόν έναν μήνα πριν.

Μάλιστα, είχαν δηλώσει και μαζί συμμετοχή για το Survivor 5.

«Η Βρισηίδα εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, είναι μια κούκλα. Ο Σπύρος δε μπορεί χωρίς γυναικεία παρουσία δίπλα του, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Χάρηκα πάρα πολύ, γιατί αυτό ίσως τον χαλαρώσει λιγάκι. Ίσως να τον απωθήσει λίγο και από τους καβγάδες που γίνονται με τον Τάκη. Δεν μπορώ τους καβγάδες, δε μπορώ.

Δηλαδή όταν είναι Σάββατο και βλέπουν τα παιδιά γυρίζω κανάλι. Ο Σπύρος χώρισε έναν μηνά πριν μπει στο Survivor. Μαζί με την κοπέλα του έκανε την αίτηση. Ήταν στα χωρίσματα τότε. Ο Τάκης κάνει όλα αυτά τα πράγματα για να μη φύγει. Πρέπει λίγο να ηρεμήσει» ανέφερε η αδερφή του Σπύρου Μαρτίκα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor 5: «Ο Άρης δεχόταν πάρα πολλές επιθέσεις...» - Η αποκάλυψη του Απόστολου Ρουβά για την παραβίαση του κανονισμού

Survivor 5: Αλλαγή στις ημέρες της ασυλίας - Πότε θα προβληθεί η αποχώρηση;