Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγες ώρες πριν απολαύσουμε το επεισόδιο της Δευτέρας 14/11 στην αγαπημένη δραματική σειρά Αυτή η Νύχτα μένει, η πρωταγωνίστρια της σειράς, Ηλιάνα Μαυρομάτη (δείτε εδώ ποιοι πασίγνωστοι ηθοποιοί είναι οι γονείς της), ήταν καλεσμένη το πρωί της ίδιας μέρας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μίλησε για όλα!

Η λαμπερή ηθοποιός, έδωσε αρκετές πληροφορίες για την σειρά, και μεταξύ άλλων έκανε και την μεγάλη αποκάλυψη, σχετικά με τον λόγο που συνδέονται τόσο πολύ η Ζέτα με τον Στρατή, αλλά και λεπτομέρειες για την σχέση τους, και τον έρωτά τους που φουντώνει μέρα με την μέρα.

Οι αποκαλύψεις της Ηλιάνας Μαυρομάτη για το Αυτή η Νύχτα μένει

«Η Ζέτα είναι από μια καλοστεκούμενη οικογένεια και μπλέκεται σε μια κακοποιητική σχέση. Η Ζέτα μαζί με τον Στρατή συνδέουν τα τραύματά τους. Η σχέση μας προχωράει και παράλληλα η σχέση μου με την Νίτσα διαταράσσεται. Αρχίζει αυτό το κορίτσι να βρίσκει την θέση της στο μαγαζί αυτό, στον συγκεκριμένο κόσμο. Η σχέση του Στρατή με την Μαρίνα ακόμα τον καθορίζει» είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Ο Στρατής και η Ζέτα κάνουν για πρώτη φορά έρωτα απόψε στην σειρά

Ο Στέλιος, μέσα από τη δική του έρευνα, ανακάλυψε πως ο Στρατής έχει «φάκελο» στην Αθήνα και ορίζει τον Αλέξανδρο να βρει επιπλέον στοιχεία που χρειάζεται. Οταν το λέει στον Χρήστο εκείνος γίνεται έξω φρενών: «Εχεις τρελαθεί; Εστειλες τον Αλέξανδρο να ψάξει την υπόθεση; Πάλι κινήθηκες χωρίς να με ενημερώσεις», του φωνάζει και ο Στέλιος του απαντάει: «Τώρα θα τα βάλεις και με τον Αλέξανδρο; Δεν ξέρω τι έχει συμβεί μεταξύ σας, αλλά είναι εξαιρετικός και ο άνθρωπος που εμπιστεύομαι περισσότερο εδώ μέσα».

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Αλέξανδρος μαθαίνει για τη δολοφονία του Νώντα και την εμπλοκή του Στρατή σ’ αυτήν. Εχοντας πια στην κατοχή του μια πληροφορία που του καίει τα χέρια, συναντά τον μόνο άνθρωπο που θα μπορούσε να του πει την αλήθεια: Τον ίδιο τον Στρατή. Στο μεταξύ το μαγαζί έχει τους δικούς του ίσκιους να αντιμετωπίσει. Η νέα συνάντηση Θοδωράκη και Διαμάντως την αφήνει γεμάτη νοσταλγία: «Αχ, βρε Θοδωράκη μου! Και τι δεν θα έδινα να ήταν αλλιώς τα πράγματα», μονολογεί η ίδια που δεν τον ξέχασε ποτέ. Από την άλλη, η Μυρτώ συνεχίζει να λέει ψέματα στο Μανώλη για την οικογένειά της, ενώ το καψόνι του Φώτη και του Μάικ στον Σταύρο κινδυνεύει να τινάξει το πρόγραμμα στον αέρα.

Η Ζέτα με τον Στρατή, από την άλλη, ζουν τον έρωτά τους χωρίς να ξέρουν πως ο φάκελός του βρίσκεται ήδη στο γραφείο του Στέλιου. Ο Χρήστος αποφασίζει να φύγει ο ίδιος να πάει στην Αθήνα και να έρθει σε επαφή με δικούς του ανθρώπους που θα του δώσουν τις πληροφορίες που θέλει. Δεν έχει πει σε κανέναν τίποτα και όλοι τον ψάχνουν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Αυτή η νύχτα μένει»: Μπαίνει στη σειρά η Δέσποινα Βανδή; - Όλη η αλήθεια

Αυτή η Νύχτα μένει: «Δεν έχω σκεφτεί αν θα ζηλέψει» - Οι δηλώσεις της Μαυρομάτη για την Βανδή σχετικά με τις ερωτικές σκηνές με τον Μπισμπίκη