Από Έπη Τρίμη

Στο νοσοκομείο εκτάκτως βρέθηκε σήμερα (14/11) ο έγκριτος δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης με αποτέλεσμα ο Παναγιώτης Στάθης να αναλάβει τη σκυτάλη της εκπομπής καθώς το άλλο του μισό τηλεοπτικά δεν μπορούσε να παρευρεθεί όπως κάθε πρωί στην συμπαρουσίαση της ενημερωτικής εκπομπής «Ώρα Ελλάδος» που προβάλλεται κάθε πρωί από την τηλεοπτική συχνότητα του Open. (Τι έχει δηλώσει ο open για την ένταξη του Καμπουράκη στο κανάλι).

Οι επεξηγήσεις του Παναγιώτη Στάθη για τον Καμπουράκη στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος»

«Μη νομίζετε ότι είναι ο Καμπουράκης δύο σε ένα» είπε ο Παναγιώτης Στάθης στην αρχή της εκπομπής, καθώς δεν βρισκόταν στο πλευρό του ο συμπαρουσιαστής του. Ανέφερε πως ο Δημήτρης Καμπουράκης έχει ένα πρόβλημα με την μέση του, αλλά από αύριο θα βρίσκεται κανονικά στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος».

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Καμπουράκης έπαθε λουμπάγκο και χρειάστηκε να απέχει από την σημερινή εκπομπή προκειμένου να μετέβη στο νοσοκομείο προκειμένου να τον κάνουν παυσίπονη ένεση.

Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Στάθης αστειεύτηκε αφιερώνοντας ένα απόσπασμα ελληνικής ταινίας που «ταίριαζε» πολύ με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Δημήτρης Καμπουράκης.

«Δεν μπορώ ούτε να σταθώ», είπε ο Καμπουράκης

Ο Δημήτρης Καμπουράκης μάλιστα, παρεμβαίνοντας τηλεφωνικά στην εκπομπή« Ώρα Ελλάδος», ανέφερε πως αφού έκανε ένεση είναι λίγο καλύτερα αλλά δεν μπορεί όπως είπε «ούτε να σταθεί». Τόνισε μάλιστα με χιούμορ, ότι θα επιστρέψει στην εκπομπή και θα του την… «πληρώσουν την πλάκα».

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Καμπουράκη

Ο Δημήτρης Καμπουράκης είναι Έλληνας δημοσιογράφος, συγγραφέας και παρουσιαστής. Γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης στις 13 Μαρτίου του 1961.

Σπούδασε στην Ανωτάτη Σχολή Οικονομικών Επιστημών (ΑΣΟΕΕ). Η πρώτη εκπομπή που παρουσίασε ήταν η «Κοινωνία ώρα 8» από το 1998 μέχρι το 2006. Από τις 4 Σεπτεμβρίου του 2006 παρουσίαζε την εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» μαζί με τον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομέα.

Έχει εργαστεί σε πολλούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, σε εφημερίδες, σε περιοδικά, σε ιστοσελίδες. Κυκλοφορούν τα ακόλουθα βιβλία του: Η υιοθεσία των ονείρων (1986), Η σιωπή της Αφροδίτης (1993), Μια σταγόνα ιστορία (εκδ.Πατάκη, α' μέρος 2002, β' μέρος 2003, γ' μέρος 2013),Ο κύριος Διάβολος προσφέρει ταξίδι (εκδ.Πατάκη 2005), Άγιος Αγύρτης (εκδ. Πατάκη,2009), Δύο ζωγράφοι (εκδ. Πατάκη, 2017).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έχει γίνει μια συζήτηση» - Μεγάλο όνομα στο τραπέζι του ΣΚΑΪ για την παρουσίαση του The Voice μετά τον Γιώργο Λιανό

Καλημέρα Ελλάδα: Αλλάζει η διάρκεια της εκπομπής του Παπαδάκη και της Αναστασοπούλου - Η απόφαση του ΑΝΤ1