Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Πριν από λίγο καιρό, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, είχε αποκαλύψει πως τον καιρό που βρισκόταν στην κριτική επιτροπή του GNTM περνούσε δύσκολα και ότι δεχόταν bullying (δείτε εδώ τι είπε αναλυτικά).

Η ίδια δεν θέλησε να κάνει κάποια περαιτέρω αποκάλυψη πάνω στο θέμα, ούτε είπε ποιος ήταν ο κριτής από τον οποίο είχε παράπονο.

Αυτός ο κριτής του GNTM έκανε bullying στην Παπαγεωργίου

Ο Παναγής Τζωρτζάτος, με τον οποίο συνεργάστηκαν στο Pop Up, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend, αποκάλυψε από ποιον κριτή είχε μεγάλο παράπονο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αφού είχαν συζητήσει την άσχημη περίοδο που είχε περάσει.

«Η Ηλιάνα μου είχε πει ότι στο GNTM υπήρχαν συνάδελφοι με τους οποίους δεν πέρασε καλά, από τους κριτές. Είχε παράπονο. Νομίζω το έχει εκφράσει κιόλας ότι η Ηλιάνα είχε παράπονο από την Βίκυ Καγιά. Δεν είναι κρυφό» ανέφερε ο Παναγής Τζωρτζάτος.

«Αυτό εξηγεί γιατί το έβγαζε πάνω μου!» - Πρώην παίκτρια του GNTM αποκαλύπτει σχετικά με τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για bullying

Οι δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου σχετικά με το bullying που βίωσε την περίοδο του GNTM , προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων τις προηγούμενες μέρες και πάνω σε αυτές τοποθετήθηκε η πρώην παίκτρια Ειρήνη Στεργιανού.

Η ίδια μίλησε το πρωί της Δευτέρας 31/10 στην Super Κατερίνα, και ανέφερε πως αν ισχύει ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεχόταν bullying, τότε αυτό εξηγεί την άσχημη συμπεριφορά της στην ίδια.

«Δεν είχα καταλάβει κάτι αλλά μην νομίζετε τους κριτές δεν τους βλέπαμε συχνά. Ίσως αυτό που βίωνε εξηγεί γιατί το έβγαζε πάνω μου. Και εγώ νιώθω ότι βίωσα μπούλινγκ από τους κριτές και ειδικά από την Ηλιάνα.

Μου είχε πει ότι το μόνο που έβλεπε πάνω μου ήταν δύο στήθη και είχα δει ότι έλεγε “ωραία κοπέλα με τόσο μεγάλο στόμα”. Ίσως επειδή το βίωνε ίσως ήθελε να ξεσπάσει κάπου όλη αυτή την πίεση», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η επόμενη μέρα - Το τηλεοπτικό της μέλλον μετά το Love Island

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η πρώτη αντίδραση μετά το πρόωρο τέλος του Love Island