Από Ελένη Μήτση

Η Φαίη Σκορδά είναι γεγονός, πως έχει πολύ ειλικρινή σχέση με το κοινό της όλα αυτά χρόνια της παρουσίας της στα μέσα και αυτό φαίνεται για άλλη μια σεζόν, που είναι μόνη της στο τιμόνι της παρουσίασης στο Πρωινό μας.

Τα νούμερα τηλεθέασης δεν την οδηγούν στην πρώτη θέση και αυτό είναι κάτι, που γνωρίζει και μάλιστα χειρίζεται με χιούμορ. Την Παρασκευή 11/11 μάλιστα έκανε ένα αυτοσαρκαστικό σχόλιο κατά την ενότητα της μαγειρικής, με το οποίο απέδειξε πως νιώθει επί του θέματος (δείτε εδώ σε ποια θέση βγήκε η εκπομπή την Τετάρτη 9/11).

Οι δηλώσεις της Φαίης Σκορδά για τα νούμερα του ''Πρωινό μας''

«Γιατί, άμα κάθομαι και τρώω παραπάνω νούμερα τηλεθέασης νομίζεις ότι θα ‘χουμε από το να μιλάμε; Συγγνώμη λίγο...».

Φαίη Σκορδά

Το απίστευτο περιστατικό της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή

Σε μία απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε το πρωί της Τετάρτης 9/11 στο Πρωινό μας, η Φαίη Σκορδά (δείτε εδώ όλα όσα είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για το σκηνικό με τις δηλώσεις τους), καθώς ανέφερε κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ένα γεγονός που έλαβε χώρα στο καμαρίνι της νωρίτερα.

Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανέφερε πως παραλίγο να πιάσει φωτιά στο καμαρίνι της, καθώς της αρέσει να ανάβει κεριά, όμως δεν πήγαν όλα όπως τα υπολόγισε.

«Εγώ στο καμαρίνι ανάβω κεριά… Και σήμερα κοντέψαμε να πάρουμε φωτιά. Κάποια ονόματα εδώ δεν μπορώ να τα διαβάσω, πήραν φωτιά τα χαρτιά μου. Τι ωραία περνάμε το πρωί» είπε χαρακτηριστικά γελώντας...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τηλεθέαση πρωινής ζώνης (9/11): Έπαιξαν μόνο 4 εκπομπές - Ποιος βγήκε πρώτος και ποιος τελευταίος

Φαίη Σκορδά: «Είχαμε στείλει κάμερα έξω από τα γυρίσματα...» - Ο εκνευρισμός της με τους κριτές του The Voice