Από Έπη Τρίμη

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά θέλησαν να σχολιάσουν τα νούμερα τηλεθέασης στις «Ρόμπες» της Πέμπτης, την χιουμοριστική ενότητα της εκπομπής τους «Πρωίαν σε είδον», στην ΕΡΤ κάνοντάς μας πραγματικά να χτυπιόμαστε στο γέλιο. (Γιατί η Αφροδίτη Γραμμέλη κράζει τον Φώτη Σεργουλόπουλο).

Ο πανηγυρισμός της Τζένη Μελιτά στο «Πρωίαν σε είδον»

Χαρακτηριστικά, η παρουσιάστρια είπε: «Χθες ήμαστε πρώτοι μεταξύ 13:04:00 με 13:04:50 στα παιδάκια, στα αγοράκια ηλικίας 4 ετών έως 4 ετών και 4 μηνών", με τον παρουσιαστή να πανηγυρίζει λέγοντας: "Αχ Θεέ μου! Τι δώρο μου έκανες; Αφήστε τα παιδιά να έρθουν σε μένα. Κάποιος το είχε πει αυτό… Ο Χριστός;» Μάλιστα τόνισαν ότι τα νούμερα τηλεθέασης απασχολούν μόνο τα παιδάκια αυτής της ηλικίας.

Δείτε το χιουμοριστικό βίντεο της εκπομπής

To concept της εκπομπής

Η εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» συνδυάζει το χιούμορ και την καλή διάθεση με την ενημέρωση και τις ενδιαφέρουσες ιστορίες. Διασκεδαστικά βίντεο, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, ειδήσεις και συζητήσεις αποτελούν την πρώτη ύλη σε ένα δίωρο, από τις 13:00 έως τις 15:00, που σκοπό έχει να ψυχαγωγήσει, αλλά και να παρουσιάσει στους τηλεθεατές όλα όσα μας ενδιαφέρουν.

Ο Φώτης και η Τζένη αναζητούν απαντήσεις σε καθετί που μας απασχολεί στην καθημερινότητα, που διαρκώς αλλάζει. Συναντούν διάσημα πρόσωπα, συζητούν με ανθρώπους που αποτελούν πρότυπα και εμπνέουν με τις επιλογές τους. Γίνονται η ευχάριστη μεσημεριανή παρέα που θα κάνει τους τηλεθεατές να χαμογελάσουν, αλλά και να ενημερωθούν και να βρουν λύσεις και απαντήσεις σε θέματα της καθημερινότητας.

Η εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» μιλάει με όλους και για όλα. Βγαίνει στον δρόμο, επικοινωνεί με όλη την Ελλάδα, μαγειρεύει νόστιμα φαγητά, διασκεδάζει και δίνει έναν ξεχωριστό ρυθμό στα μεσημέρια μας.

Καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 13:00 έως τις 15:00, ο Φώτης Σεργουλόπουλος λέει την πιο ευχάριστη «Καλησπέρα» και η Τζένη Μελιτά είναι μαζί του για να γίνει η κάθε ημέρα της εβδομάδας καλύτερη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Στα σκουπίδια και τον πάτο μαζί!» - Οι πρωτοφανείς αιχμές του Φώτη Σεργουλόπουλου για τον Γιώργο Λιάγκα

«Πόσα “ψόφα” υπάρχουν από κάτω...» - Ο Φώτης Σεργουλόπουλος σπάει τη σιωπή του για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί