Από Έπη Τρίμη

Ο Δημήτρης Γεωργαλάς υποδύθηκε τον Κώστα στην τηλεοπτική σειρά Σασμός που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha σαρώνοντας σε τηλεθέαση.

Τον είδαμε στην πρώτη σεζόν αλλά και στις αρχές της δεύτερης μέχρι να δολοφονηθεί στη φυλακή μετά από εντολή θανάτου που δόθηκε. (Η σκληρή κριτική και τα βρισίδια που είχε δεχτεί από τον κόσμο).

Στο παρελθόν ο ηθοποιός όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν άλλαξε αρκετά και μετά από 27 χρόνια είναι ένας άλλος άνθρωπος, εξίσου γοητευτικός είναι η αλήθεια αλλά κυριολεκτικά μη αναγνωρίσιμος.

Τι είχε δηλώσει ο Δημήτρης Γεωργαλάς για τον ρόλο του στο Σασμό στο «The2Night Show»

«Το να κάνεις έναν κόντρα ρόλο σε πάει σε άλλο επίπεδο, σε απελευθερώνει και είναι πολύ γοητευτικό. Στις πολύ δύσκολες και βίαιες σκηνές ζαλίστηκα και ζήτησα να σταματήσουμε. Έπαθα ταχυκαρδία. Δεν είναι σαν το θέατρο που το δουλεύεις σταδιακά και αποκτάς την αντοχή, στην τηλεόραση γίνονται όλα γρήγορα και θέλει πολλή ενέργεια» τόνισε μιλώντας για το ρόλο του στον «Σασμό».

Δημήτρης Γεωργαλάς

«Η μητέρα μου ήταν θύμα κακοποίησης από τον πατέρα μου»

Για την κακοποίηση που υπέστη η μητέρα του από τον πατέρα του είχε μιλήσει στο παρελθόν ο Δημήτρης Γεωργαλάς και στην εκπομπή «Εμείς» λέγοντας: «Η μητέρα μου ήταν θύμα κακοποίησης από τον πατέρα μου. Τα μάζεψε και έφυγε. Χώρισαν πολύ νωρίς οι δικοί μου. Ήταν μια πολύ κακή σχέση. Τώρα έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια. Δεν είναι ευχάριστο που το λέω γιατί η αλήθεια πονάει και έχει πονέσει πάρα πολλούς. Θεωρώ όμως ότι τα πράγματα πρέπει να λέγονται. Είμαι υπέρ της γυναίκας που κακοποιείται, είναι αποτρόπαιο, απάνθρωπο και δεν το διανοούμαι το να κλείνουν στόματα. Και για τους δύο αυτός ο ρόλος στον «Σασμό» ήταν μια σπουδαία ψυχοθεραπεία. Ήταν σαν να έκλεισε μια ανοιχτή πληγή. Είναι πληγή αυτό, την παίρνεις μαζί σου για πάντα. Είτε είσαι το παιδί που πληρώνει τους ψυχαναλυτές, είτε είσαι το θύμα».

Ποιος είναι ο Δημήτρης Γεωργαλάς

Ο Δημήτρης Γεωργαλάς έχει γεννηθεί στις 23 Μαΐου 1959 και ανήκει στο ζώδιο του Διδύμου. Η καταγωγή του είναι από την Πάτρα, Ζει στην Αθήνα. Στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Οιδίπους Τύραννος (2019), Το τέλειο έγκλημα (2019), Η κυρία της νύχτας (2016), Οδύσσεια, Ραψωδία έψιλον (2015).

Τηλεοπτικές σειρές στις οποίες έχει συμμετάσχει:

  • Εμείς κι Εμείς (1994 – Mega)
  • Η Πρόβα του Νυφικού (1995 – ANT1)
  • Να με προσέχεις (2000 – Mega)
  • Άκρως οικογενειακόν (2001 – ΑΝΤ1)
  • Υπέροχα πλάσματα (2007 – Alpha)
  • Ίχνη (2008 – Mega)
  • Άγριες Μέλισσες (2019 – ANT1)
  • Σασμός (2021 – Alpha)

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Το νέο σκηνοθετικό λάθος που ξεσήκωσε το κοινό - «Ρε παιδιά...»

Σασμός: «Βγάλατε γλώσσα για τον Αντώνη ρε!» - Το Twitter αθωώνει πανηγυρικά τον Φραγκιαδάκη για τον θάνατο της γυναίκας του Ευθύμη