Από Έπη Τρίμη

Καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2Night Show ήταν το βράδυ της Πέμπτης (10/11) η Μαριλού Κατσαφάδου. Η γλυκιά και επιτυχημένη ηθοποιός μίλησε από βάθους καρδιάς για τις απώλειες των αγαπημένων της προσώπων, ενώ αναφέρθηκε επιστάμενα και στον θάνατο του Πάνου Νάτση. (Οι απολογητικές δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου μετά το λάθος στο The 2night show).

Η ιδιαίτερη σχέση Κατσαφάδου - Νάτση και οι αποκαλύψεις στο The 2Night Show

Οι δύο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί τόσο στο θέατρο, στην παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη, όσο και στη τηλεοπτική σειρά «Σέρρες» και η σχέση τους ήταν παραπάνω από συναδελφική.

Είπε ηθοποιός είπε συγκινημένη: «Με τον Πάνο Νάτση είχαμε κάτι παραπάνω από συναδελφική σχέση. Ήταν αδελφική σχέση. Ο αδερφός που δεν είχα. Ο Πάνος είχε τέσσερις αδερφές και ήξερε να συμπεριφέρεται σε μια γυναίκα, όποια και να ήταν αυτή η γυναίκα για εκείνον. Δεν μου είναι εύκολο να μιλάω για τον Πάνο, δεν έχω μιλήσει ποτέ για τον Πάνο. Δεν το κατάλαβα ότι έφυγε, είναι κάτι που δεν μπορώ να περιγράψω. Είναι στην καρδιά και στο μυαλό μου, δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε λέξεις».

Στη συνέχεια, η ηθοποιός ανέφερε: Ήταν ωραίος τύπος. Δεν υπήρχε ένα βράδυ που δεν θα περνούσες ωραία μαζί του. Όταν είδα το τελευταίο επεισόδιο από τις «Σέρρες» συνειδητοποίησα ότι δεν θα ξαναδώ κάτι καινούργιο από τον Πάνο. Μέχρι το τελευταίο επεισόδιο ήταν κάτι που δεν είχα ξαναδεί… Μετά στην επανάληψη».

Ποιος ήταν ο Πάνος Νάτσης

Ο Πάνος Νάτσης έχασε τη ζωή του τον περασμένο Ιανουάριο σε τροχαίο, όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε, συγκρούστηκε με φορτηγό, στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, στο Μεταξουργείο. Ο δε θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Ο νεαρός ηθοποιός είχε γεννηθεί στις 3 Ιανουαρίου 1991 στην Αθήνα και είχε αποφοιτήσει από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης το 2012.

Είχε συμμετάσχει μεταξύ άλλων στις θεατρικές παραστάσεις «Καλώς ήρθατε ντετέκτιβ Πουαρό» την περίοδο 2013-2014, «Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια» την περίοδο 2015-2016, και ο «Ο ήχος του όπλου» τη σεζόν 2016-2017.

Τη σεζόν 2016-2017 ήταν μέρος του καστ της κωμικής σειράς «Αστέρας Ραχούλας» στον Alpha όπου υποδυόταν τον Κωνσταντή. Το 2018 είχε πρωταγωνιστήσει στην καθημερινή σειρά «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» στον ANT1 στο ρόλο του Κωστή Αναγνώστου.

Στον δε κινηματογράφο είχε κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην ταινία μικρού μήκους «Mary Wants a Purple Dress» το 2015. Ακολούθησε η ταινία «3000» την επόμενη χρονιά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Τα παιδιά μου δεν έζησαν ποτέ εύκολα...» - H συγκινητική αποκάλυψη του Στέλιου Κρητικού για την οικογένειά του

Για πρώτη φορά γιαγιά έγινε η Χριστίνα Τσάφου! Οι πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο...