Από Έπη Τρίμη

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Ant1 στην εκπομπή του«The 2Night Show» τον Στέλιο Κρητικό και τους γιους του, Μιχαήλ Άγγελο και Άρη οι οποίοι μίλησαν για τον πατέρα τους αφού πρώτα πήρε τον λόγο ο πατέρας τους.( Οι απολογητικές δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου μετά το λάθος στο The 2night show).

Ο ηθοποιός μίλησε χωρίς φόβο και πάθος για τον ρόλο του πατέρα, τα οικογενειακά βάρη, το διαζύγιό του και τη λήξη της συνεργασίας του με τον Μάρκο Σεφερλή.

Ο αγώνας επιβίωσης του Στέλιου Κρητικού

Ο ηθοποιός μίλησε για την πατρότητα που ήρθε σε μικρή ηλικία, τον αγώνα επιβίωσης που δίνει καθημερινά, τη συγγραφή παιδικών βιβλίων και την υπέροχη σχέση που έχει με τα τέσσερα παιδιά του.

«Ήμουν 27 όταν γεννήθηκε ο Μιχαήλ Άγγελος» είπε ο Στέλιος Κρητικός ο οποίος τόνισε ότι ποτέ τα παιδιά του δεν έζησαν εύκολα. «Τα παιδιά μου δεν έζησαν ποτέ εύκολα και σήμερα είναι δύσκολα. Κάθε μήνα δουλεύω για τον επόμενο μήνα».

«Η αγωνία μου η μεγάλη ήταν τι πατέρας θα είμαι εγώ όταν θα μεγαλώνουν τα παιδιά μου. Ποτέ δεν είχα αγωνία τι θα γίνουν τα παιδιά μου» τόνισε από την πλευρά του ο Στέλιος Κρητικός.

Τα συγκινητικά λόγια των παιδιών του Στέλιου Κρητικού

Ο Μιχαήλ Άγγελος από την πλευρά του είπε: «Δεν φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά, ακόμα και αν πρέπει να κάνω 10 δουλειές για να επιβιώσω».

«Από μικρός έλεγα ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός και ποδοσφαιριστής. Έδωσα Πανελλήνιες, πέρασα στο τμήμα θεατρικών σπουδών και όλα ήρθαν όμορφα» είπε ο Άρης Κρητικός.

«Ο πατέρας μου όσο υπέροχος φαίνεται, άλλο τόσο είναι. Είναι ωραίο «τυπάκι» γιατί ζει μαζί μας στις ηλικίες μας, αλλά είναι και προστατευτικός με τον τρόπο του» είπε για τον Στέλιο Κρητικό ο Μιχαήλ Άγγελος.

«Έχω την ανάγκη να εκφράσω την ευγνωμοσύνη που νιώθω μέσα μου για τον πατέρα μου και την οικογένειά μου» είπε από την πλευρά του ο Άρης.

Ο χωρισμός και η νέα αρχή με τη δεύτερη σύζυγό του

«Δεν κρυφτήκαμε ποτέ, ούτε το διαφημίσαμε. Δεν ήταν εύκολος χωρισμός, υπήρχαν δυσκολίες, αλλά θέλει υπομονή, αγάπη, πίστη, φροντίδα. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να τα κάνεις όλα μπάχαλο. Το δύσκολο είναι να κρατήσεις τη ψυχραιμία σου και να πεις ώπα πάμε να το ξανασυζητήσουμε.

Ήταν πάρα πολύ δύσκολη στιγμή. Αυτό που λες μερικές φορές γυρνώντας λίγο πίσω στη ζωή μου, πώς το έκανα αυτό ρε εσύ; Είναι πιο δύσκολο το να μένεις με έναν άνθρωπο όταν έχει τελειώσει κάτι και δεν εξελίσσεται κανείς. Είναι μια αρρωστημένη σχέση» ανέφερε ο Στέλιος Κρητικός.

Οι τίτλοι τέλους της συνεργασίας με τον Μάρκο Σεφερλή

Αναφερόμενος στο κεφάλαιο «Μάρκος Σεφερλής» ο Στέλιος Κρητικός περιέγραψε πώς αποφάσισε να λήξει η συνεργασία τους και πώς του το ανακοίνωσε.

«Ήμασταν 6 χρόνια μαζί. Έκλεισε ο κύκλος ο συγκεκριμένος. Ποτέ δεν ξέρεις η δουλειά μας είναι πολύ περίεργη και απρόβλεπτη, ποτέ δεν ξέρεις. Ένιωσα εκείνη τη στιγμή ότι έπρεπε να σταματήσω. Ήμασταν στην Πάτρα πήγα στο καμαρίνι και του το είπα». Στενοχωρηθήκαμε και οι δύο».

«Δουλέψαμε πολλά χρόνια μαζί, κουμπαριάσαμε, γελάσαμε πολύ, τον αγαπώ, αλλά ήθελα να αλλάξω τα δεδομένα μου. Καταρχάς, ήθελα να κάνω διακοπές με τα παιδιά μου».

Εξήγησε ακόμη γιατί είχε απορρίψει την πρώτη δελεαστική πρόταση για να λάβει μέρος στο Survivor.

«Στην τελευταία χειμερινή μου δουλειά ήμασταν σε πρόβες με τον Μάρκο και έρχεται το πρώτο Survivor και μου κάνουν πρόταση με τέσσερις φορές πάνω τον μισθό μου την εβδομάδα και είπε “όχι, δεν μπορώ να πουλήσω 50 άτομα σε μία παράσταση για να πάω να κάνω το γούστο μου και να κονομήσω”. Και ήρθε ο Μάρτης και για να προλάβω τα πράγματα είπα στον Μάρκο να μην με υπολογίζει το καλοκαίρι και ότι αισθάνομαι ότι υπάρχουν για εμένα πράγματα εκεί έξω που θέλω να τα κυνηγήσω».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κατέβασε ρολά το The 2night show - Γυρίστηκε η τελευταία εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Πάγωσαν όλοι στο πλατό του The 2night show - Ο πατέρας του Γρηγόρη Αρναούτογλου εμφανίστηκε δημόσια