Από Πέννυ Μαστοράκου

Με αφορμή τον χθεσινό καλεσμένο του Νίκου Μουτσινά, το μεσημέρι της Τετάρτης 9/11, τον Τάσο Σοφρωνίου και όλα όσα είπε στην εκπομπή, το Mega Καλημέρα το πρωί της Πέμπτης 10/11 σχολίασε αρκετά αιχμηρά τις δηλώσεις του σχεδιαστή, και ο παρουσιαστής του Καλό Μεσημεράκι έδωσε την απάντησή του, βάζοντας το τραγούδι των τίτλων αρχής του Happy Day.

Το όλο νόημα σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για το Mega Καλημέρα

«Μπράβο! Ωραίο παιδιά… Happy! Όταν είναι στον αέρα το πρωτότυπο, τώρα όλοι οι υπόλοιποι αν πάμε να κάνουμε λίγο copy paste δεν είναι ωραίο. Δεν εννοώ τίποτα, τα εννοώ όλα! Παρόλα αυτά, τι τους πείραξε τώρα; Κάτι έχουν πάθει με τα νεύρα. Τι παθαίνετε Ελεονώρα; Κάποια νεύρα με την ανθρωπότητα. Ηρεμήστε καλέ, να κάνουμε την εργασία μας να πάμε σπίτια μας.

Ότι δεν μπορεί ο Σοφρωνίου να σπουδάζει διπλωμάτης και να κάνει αυτό; Τι με νοιάζει; Δεν θα σπουδάσω διπλωματία… Την έχω από το πεζοδρόμιο. Αλλιώς τόσα χρόνια με τόσα κανάλια που ξαναπηγαίνουμε… Διπλωματία θέλει. Μην σας κάνει εντύπωση, μπορούμε να είμαστε πολλά πράγματα ταυτόχρονα» είπε χαρακτηριστικά.

Το όλο νόημα σχόλιο του για την κόντρα Πετρογιάννη και Σπυροπούλου

Από το πρωί τις Πέμπτης 10/11 ένας χαμός έχει επικρατήσει στα τηλεοπτικά πάνελ των εκπομπών, έπειτα από την τεράστια διάσταση που πήρε η κατάσταση με την Φωτεινή Πετρογιάννη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία εξελίχθηκε σε κόντρα (δείτε εδώ τι έχει συμβεί ακριβώς μεταξύ τους).

Και ο Νίκος Μουτσινάς λοιπόν το μεσημέρι της ίδιας μέρας, μέσα από την εκπομπή του Καλό Μεσημεράκι, έπαιξε αποσπάσματα των όσων ειπώθηκαν και συνέβησαν, και το σχολίασε με αρκετό χιούμορ όπως συνηθίζει, προσπαθώντας να αποφορτίσει λίγο το κλίμα.

«Χίλιες φορές αυτό από την Πισπιρίγκου στις εκπομπές αλλά υπάρχει και κάτι καλύτερο. Δεν με ενδιέφερε τι κάνανε, αφού δεν με πειράζανε εμένα τι με νοιάζει; Ας τα βρουν!» είπε χαρακτηριστικά καθώς προτιμά να ασχολείται με τέτοια θέματα παρά με όλα αυτά τα αποτρόπαια που συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Καλό Μεσημεράκι: Ηχηρή απουσία - Εκτός εκπομπής σήμερα 8/11 στενός συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά

Καλό Μεσημεράκι: Η συγκίνηση του Νίκου Μουτσινά στον αέρα της εκπομπής - «Στο σημείο αυτό θέλω...»