Από Πέννυ Μαστοράκου

Από το πρωί τις Πέμπτης 10/11 ένας χαμός έχει επικρατήσει στα τηλεοπτικά πάνελ των εκπομπών, έπειτα από την τεράστια διάσταση που πήρε η κατάσταση με την Φωτεινή Πετρογιάννη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία εξελίχθηκε σε κόντρα (δείτε εδώ τι έχει συμβεί ακριβώς μεταξύ τους).

Και ο Νίκος Μουτσινάς λοιπόν το μεσημέρι της ίδιας μέρας, μέσα από την εκπομπή του Καλό Μεσημεράκι, έπαιξε αποσπάσματα των όσων ειπώθηκαν και συνέβησαν, και το σχολίασε με αρκετό χιούμορ όπως συνηθίζει, προσπαθώντας να αποφορτίσει λίγο το κλίμα.

Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για την κόντρα Σπυροπούλου – Πετρογιάννη

«Χίλιες φορές αυτό από την Πισπιρίγκου στις εκπομπές αλλά υπάρχει και κάτι καλύτερο. Δεν με ενδιέφερε τι κάνανε, αφού δεν με πειράζανε εμένα τι με νοιάζει; Ας τα βρουν!» είπε χαρακτηριστικά καθώς προτιμά να ασχολείται με τέτοια θέματα παρά με όλα αυτά τα αποτρόπαια που συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

Φορτισμένη η Φωτεινή Πετρογιάννη στο Πρωινό για το περιστατικό

Η δημοσιογράφος, το πρωί της Πέμπτης (10/11) θέλησε να δώσει τις δικές της απαντήσεις μέσα από την εκπομπή Πρωινό.

«Θέλω να εστιάσω μόνο σε εμένα για να γνωρίζει ο κόσμος γι’ αυτά τα πράγματα που γράφτηκαν χθες. Έχω συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους παρουσιαστές. Ποτέ δεν χρησιμοποίησα καμία γνωριμία για να βλάψω συνάδελφό μου ή για να κάνω στην μπάντα κάποιον άλλον και να βγω εγώ μπροστά.

Όσοι έχουμε συνεργαστεί δεν έχουν να πουν ότι εγώ ποτέ έβλαψα κανέναν ή χρησιμοποίησα κάποια γνωριμία την οποία και απέκτησα πριν από 9 χρόνια. Δεν χρησιμοποίησα ποτέ κανένα για να μου κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που αξίζω να είμαι, αν είμαι κάτι.

Είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί διαβάζω πράγματα τα οποία δεν ισχύουν. Ήμουν πάντα η πιο χαμηλόμισθη, με το κεφάλι χαμηλά για να μην πει κανένας ότι χρησιμοποίησα οποιαδήποτε γνωριμία.

Επειδή γράφτηκε ότι «καθάριζε» για μένα ανθρώπους (σ.σ. η κόρη του Δημήτρη Κοντομηνά), δεν έχει γίνει ποτέ αυτό. Είναι προσβολή για μένα και είναι προσβολή γι’ αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος δεν θα έβλαπτε ποτέ κανέναν, είναι τόσο ξεχωριστός άνθρωπος και τόσο διαφορετικός από αυτό που μπορεί να φαντάζεται κανείς. Πάντα μου έλεγε «θα δουλεύεις με το κεφάλι κάτω και δεν θα χρησιμοποιήσεις ποτέ τη γνωριμία μας».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Οι άνθρωποι που έζησαν την κακή συμπεριφορά της...» Τα σχόλια της Φωτεινής Πετρόγιαννη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ζήνα Κουτσελίνη: «Χαίρομαι πολύ που τη βλέπω να ντρέπεται» - Το όλο νόημα σχόλιο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου