Από Έπη Τρίμη

Τη δημόσια κόντρα που ξεκίνησε ανάμεσα στις παρουσιάστριες Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Φωτεινή Πετρογιάννη μέσω twitter με δημόσια μηνύματα και ξεκατινιάσματα θέλησε μέσα από την σημερινή της εκπομπή (10/11) να σχολιάσει η οικοδέσποινα του Happy Day Σταματίνα Τσιμτσιλή. ( Δείτε εδώ όσα ειπώθηκαν).

Η τοποθέτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εμφανώς προβληματισμένη από όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες μεταξύ της εγκυμονούσας Κωνσταντίνας και της Φωτεινής Πετρόγιαννη ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί τις σκέψεις της για την άνευ προηγουμένου κόντρα. Συγκεκριμένα είπε: «Μία διαδικτυακή κόντρα άνευ προηγουμένου μας έχει αιφνιδιάσει, μία κόντρα που εκτυλίσσεται στο twitter με ερωτοαπαντήσεις, εμπλοκή και ανάμειξη παρουσιαστών, σχολίων, φωτογραφιών και υπονοούμενα που δεν λέγονται ούτε με κλειστές κάμερες πόσο μάλλον έτσι δημόσια. Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν στον Alpha, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε τη γνωστή πορεία που ξέρετε, η Φωτεινή Πετρογιάννη αντίστοιχα ξεκίνησε από κάποιες θέσεις, ενώ δούλεψαν και μαζί στο Σαββατοκύριακο του Alpha ενώ έχουν κάνει και κολλητή παρέα».

Όλοι ξέραμε...η διαδρομή του καθενός είναι γνωστή στον Alpha...

«Η Φωτεινή είναι από τα παιδιά του χώρου που κάθε φορά που η Κωνσταντίνα μιλά για το παρελθόν της και τα λάθη που έχει κάνει, όταν καταχράστηκε την εμπιστοσύνη και τη στήριξη ενδεχομένως κάποιων στελεχών λόγω προσωπικών σχέσεων. Κάθε φορά που η Φωτεινή σχολιάζει αυτή τη σχέση της Κωνσταντίνας μιλά έντονα, ότι άκουγε φωνές, ότι πετάγονταν παπούτσια κτλ. Η Κωνσταντίνα που γενικά βρίσκεται στο στόχαστρο το τελευταίο διάστημα, μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει στη Φωτεινή. Ίσως θεωρεί ότι όπως η Φωτεινή στην εκπομπή του Λιάγκα μιλά δημόσια για την ίδια, έτσι κι εκείνη θέλει να απαντήσει» πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μετά την ανάγνωση κάποιων από τα tweets η Σταματίνα σχολίασε: «Η διαδρομή του καθενός μας είναι γνωστή, εδώ στον Alpha, για να μιλήσουμε κι εμείς που τα ζήσαμε όλα αυτά ήταν γνωστή και η σχέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Δημήτρη Κοντομηνά και η κουμπαριά της Φωτεινής Πετρογιάννη με τη Μαρία Κοντομηνά, δεν ήταν κάτι που ήταν κρυφό. Από εκεί και πέρα το πώς εκμεταλλεύτηκε η καθεμία αυτή την επαφή, κρίνεται και φάνηκε από την πορεία των γεγονότων».

«Το ότι η Κωνσταντίνα σε μία δεδομένη περίοδο της καριέρας της, στην αρχή είχε μία λάθος συμπεριφορά και το έχει πει και η ίδια στην αυτοκριτική της, δεν το αμφισβητεί κανείς. Όλοι όσοι έχουν να κάνουν μαζί της το έχουν πει. Δεν καταλαβαίνω γιατί το τελευταίο 15νθήμερο θέλει να βγάλει όλους τους σκελετούς από τη ντουλάπα, δηλαδή μία με τη συνέντευξη στη Μενεγάκη, μία αυτό, Κωνσταντίνα μου έχεις το μεγαλύτερο δώρο στην κοιλίτσα σου, εστίασε εκεί» κατέληξε η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είμαι πολύ στεναχωρημένη...» - Φορτισμένη η Φωτεινή Πετρογιάννη στο Πρωινό για το περιστατικό με τη Σπυροπούλου

«Οι άνθρωποι που έζησαν την κακή συμπεριφορά της...» Τα σχόλια της Φωτεινής Πετρόγιαννη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου