Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μεγάλο «σούσουρο» έχει δημιουργηθεί εδώ και λίγες ώρες ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Φωτεινή Πετρογιάννη, με τις δύο κυρίες να έχουν μία ανοιχτή διαμάχη στο Twitter (δείτε εδώ τι ειπώθηκε ανάμεσά τους).

Η δημοσιογράφος, το πρωί της Πέμπτης (10/11) θέλησε να δώσει τις δικές της απαντήσεις μέσα από την εκπομπή Πρωινό.

Τα λόγια της Φωτεινής Πετρογιάννη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Θέλω να εστιάσω μόνο σε εμένα για να γνωρίζει ο κόσμος γι’ αυτά τα πράγματα που γράφτηκαν χθες. Έχω συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους παρουσιαστές. Ποτέ δεν χρησιμοποίησα καμία γνωριμία για να βλάψω συνάδελφό μου ή για να κάνω στην μπάντα κάποιον άλλον και να βγω εγώ μπροστά.

Όσοι έχουμε συνεργαστεί δεν έχουν να πουν ότι εγώ ποτέ έβλαψα κανέναν ή χρησιμοποίησα κάποια γνωριμία την οποία και απέκτησα πριν από 9 χρόνια. Δεν χρησιμοποίησα ποτέ κανένα για να μου κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που αξίζω να είμαι, αν είμαι κάτι.

Είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί διαβάζω πράγματα τα οποία δεν ισχύουν. Ήμουν πάντα η πιο χαμηλόμισθη, με το κεφάλι χαμηλά για να μην πει κανένας ότι χρησιμοποίησα οποιαδήποτε γνωριμία.

Επειδή γράφτηκε ότι «καθάριζε» για μένα ανθρώπους (σ.σ. η κόρη του Δημήτρη Κοντομηνά), δεν έχει γίνει ποτέ αυτό. Είναι προσβολή για μένα και είναι προσβολή γι’ αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος δεν θα έβλαπτε ποτέ κανέναν, είναι τόσο ξεχωριστός άνθρωπος και τόσο διαφορετικός από αυτό που μπορεί να φαντάζεται κανείς. Πάντα μου έλεγε «θα δουλεύεις με το κεφάλι κάτω και δεν θα χρησιμοποιήσεις ποτέ τη γνωριμία μας».

Ποια είναι η Φωτεινή Πετρογιάννη: Από που ξεκίνησε στον ALPHA, η ηλικία και η καταγωγή της

Η Φωτεινή Πετρογιάννη γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Πειραιά. Είναι 37 ετών και σπούδασε δημοσιογραφία ενώ από το 2004 εργάζεται ως δημοσιογράφος.

Ξεκινώντας από την εκπομπή του Alpha "Talk Show", με τον Μανόλη Καψή, αλλά και το ραδιόφωνο του Alpha, βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου "Αποδείξεις", δουλεύοντας ως ρεπόρτερ. Από το 2008 μέχρι το 2015, εργάστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Channel 9, παρουσιάζοντας το δελτίο ειδήσεων αλλά και διάφορες ενημερωτικές εκπομπές.

Παράλληλα, ασχολήθηκε με την αθλητική δημοσιογραφία, παρουσιάζοντας τόσο ραδιοφωνική εκπομπή στο Novasport fm 94,6, όσο και αθλητική εκπομπή στο site του σταθμού.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Οι άνθρωποι που έζησαν την κακή συμπεριφορά της...» Τα σχόλια της Φωτεινής Πετρόγιαννη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ζήνα Κουτσελίνη: «Χαίρομαι πολύ που τη βλέπω να ντρέπεται» - Το όλο νόημα σχόλιο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου