Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγη ώρα μετά τον χαμό που επικράτησε ανάμεσα σε εκείνη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Twitter (δείτε εδώ τι ειπώθηκε), η Φωτεινή Πετρόγιαννη επικοινώνησε με τον Κώστα Τσουρό και έτσι εκείνος, το πρωί της Πέμπτης (10/11), μετέφερε την πρώτη της αντίδραση στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Η απάντηση της Φωτεινής Πετρόγιαννη για όσα έγιναν ανάμεσα σε εκείνη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Η Φωτεινή είναι πάρα πολύ στεναχωρημένη… Αρχικά μου είπε ότι πήρε τηλέφωνο την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τόσο αργά γιατί εκείνη την ώρα έγραφε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο twitter. “Αφού δεν απάντησε στο τηλέφωνο, της απάντησα στο twitter. Όλα όσα γράφει για μένα είναι ψέματα. Είχα μια φιλία η οποία ποτέ δε λειτούργησε σε βάρος κάποιου” είναι τα ακριβή της λόγια», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσουρός.

Ποια είναι η Φωτεινή Πετρογιάννη: Από που ξεκίνησε στον ALPHA, η ηλικία και η καταγωγή της

Η Φωτεινή Πετρογιάννη γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Πειραιά. Είναι 37 ετών και σπούδασε δημοσιογραφία ενώ από το 2004 εργάζεται ως δημοσιογράφος.

Ξεκινώντας από την εκπομπή του Alpha "Talk Show", με τον Μανόλη Καψή, αλλά και το ραδιόφωνο του Alpha, βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου "Αποδείξεις", δουλεύοντας ως ρεπόρτερ. Από το 2008 μέχρι το 2015, εργάστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Channel 9, παρουσιάζοντας το δελτίο ειδήσεων αλλά και διάφορες ενημερωτικές εκπομπές.

Παράλληλα, ασχολήθηκε με την αθλητική δημοσιογραφία, παρουσιάζοντας τόσο ραδιοφωνική εκπομπή στο Novasport fm 94,6, όσο και αθλητική εκπομπή στο site του σταθμού.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Οι άνθρωποι που έζησαν την κακή συμπεριφορά της...» Τα σχόλια της Φωτεινής Πετρόγιαννη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ζήνα Κουτσελίνη: «Χαίρομαι πολύ που τη βλέπω να ντρέπεται» - Το όλο νόημα σχόλιο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου