Από Έπη Τρίμη

Ο Πέτρος Λαγούτης ήταν καλεσμένος της στήλης Ψυχογράφημα στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» στην ΕΡΤ και μοιράστηκε άγνωστα περιστατικά από τη ζωή του. Ο ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι έχει στείλει κατά λάθος SMS που προοριζόταν για συνάδελφό του σε παραγωγό, όπου εμμέσως τον κακολογούσε, αλλά και ότι κάποια φορά ισχυρίστηκε πως δεν είναι ο…ίδιος.

Οι εξομολογήσεις του Πέτρου Λαγούτη

«Έχω στείλει μήνυμα, το οποίο πήγαινε σε συνάδελφο και εμμέσως κακολογούσα τον παραγωγό μιας δουλειάς, το έστειλα στον παραγωγό. Ευτυχώς δεν έβριζα, αλλά μετά τον πήρα τηλέφωνο και το υποστήριξα» ανέφερε ο ηθοποιός για το ατυχές συμβάν, ενώ για άλλο ένα χαριτωμένο ευτράπελο δήλωσε: «Έχω πει μοιάζω με τον Πέτρο Λαγούτη και με έχουν πρήξει με αυτόν τον τύπο, επειδή βαριόμουν να μιλήσω με κάποιον που με σταμάτησε στον δρόμο», είπε ο ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Πέτρος Λαγούτης ανέφερε πως θαυμάζει την ωριμότητα των παιδιών του και ότι η ιδανική σύντροφος θα πρέπει να έχει το ίδιο μυαλό μαζί του.

Λίγα λόγια για τον ηθοποιό

Ο Πέτρος Λαγούτης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 8 Μαρτίου 1975 και ανήκει στο ζώδιο του Ιχθύ.

Αρχικά, σπούδασε ναυτιλιακά στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς αλλά τον κέρδισε η υποκριτική μετά τις σπουδές του στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν.

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή υπήρξε παντρεμένος από το 2002 έως το 2010 με την ομότεχνή του Μυρτώ Αλικάκη με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Δημήτρη και τον Γιώργη. Χώρισαν φιλικά και οι σχέσεις τους ως γονείς παραμένουν άριστες. Ο Πέτρος Λαγούτης είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή του: «Όταν χωρίσαμε που στην αρχή υπήρχε θυμός, μας είπε ένας ψυχολόγος ότι δεν πρέπει να λέει ποτέ ο γονιός κακό για τον άλλο στα παιδιά. Είμαστε από τις τελευταίες χώρες που ψηφίζεται η συνεπιμέλεια και είναι κρίμα. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως άνθρωποι που στο παρελθόν αγαπήθηκαν, ερωτεύτηκαν τόσο μεταξύ τους και έκαναν παιδιά, αυτό πρέπει να πρυτανεύσει. Ένας ψυχολόγος μας είχε πει ότι δεν θα κατηγορήσει κανένας στα παιδιά τον μπαμπά ή τη μαμά γιατί το παιδί είναι μισό μπαμπάς, μισό μαμά».

Ο ηθοποιός από χόμπι ασχολείται με το ποδόσφαιρο, ενώ έχει αγωνιστεί σε ερασιτεχνικές κατηγορίες του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έχασα τον εαυτό μου και κλήθηκα να...» - Η εξομολόγηση του Πέτρου Λαγούτη για την εξάρτησή του από τον τζόγο

Παντρεύτηκαν, έκαναν 2 παιδιά και χώρισαν - H Μυρτώ Αλικάκη πρωταγωνιστεί στο Μαύρο ρόδο και ο Πέτρος Λαγούτης στους...