Από Έπη Τρίμη

Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Μανούσος Μανουσάκης όταν βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής OPEN Weekend με την Ελένη Τσολάκη την περασμένη Κυριακή 6/11.

Ο σκηνοθέτης των μεγάλων επιτυχιών μίλησε για την εικόνα της σημερινής τηλεόρασης, τις μεγάλες του επιτυχίες καθώς και την σταθερή του συνεργασία με νέους ηθοποιούς.

Τα σχόλια του Μανούσου Μανουσάκη για τα τηλεοπτικά δρώμενα

Ο επιτυχημένος σκηνοθέτης παραδέχθηκε πως δεν έχει προλάβει ακόμη να δει πολλά πράγματα στην τηλεόραση. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Είδα το πρώτο επεισόδιο από τη σειρά του κ. Παπακαλιάτη και μου άρεσε πάρα πολύ. Δεν έχω δει όμως κάτι άλλο. Η δημόσια τηλεόραση έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, έχω δει ένα επεισόδιο από το σίριαλ «Φλόγα και άνεμος» και ήταν και αυτό υπέροχο. Προσωπικά δεν μπορώ να κρίνω κάποιον άλλο συνάδελφο μου, όπως τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, αλλά σαν θεατής απήλαυσα το πρώτο επεισόδιο. Απολαμβάνω άλλωστε κάθε τι που βλέπω».

«Δεν θα ήθελα να κάνω remake κάποιας παλιάς μου σειράς. Όχι, γιατί έχουμε τόσες νέες και ωραίες ιδέες που δεν περισσεύει χρόνος να γυρίσουμε στα παλιά τόσο εύκολα. Ο κόσμος εξελίσσεται και εμείς μαζί με αυτόν, δεν είμαστε σε μια γυάλα και τα διλλήματα της κοινωνίας σήμερα είναι διαφορετικά από ότι πριν 20 ή 30 χρόνια. Σε αυτά τα διλλήματα και τους προβληματισμούς της κοινωνίας συμμετέχουμε και εμείς και αυτούς μεταφράζουμε οπτικά στην οθόνη μέσω του έρωτα βέβαια πάντα».

«Η νέα γενιά ηθοποιών είναι εξαιρετική! Όλα τα νέα παιδιά με τα οποία συνεργάζομαι είναι συγκλονιστικοί ηθοποιοί. Καταπληκτικοί. Από τους νέους αντλώ και εγώ δύναμη, ως βαμπίρ! Με όλους τους ηθοποιούς υπάρχει μια διάδραση και μια αμφίδρομη σχέση. Παίρνω, δίνω, παίρνω, δίνω. Δηλαδή είναι ένα πινγκ πονγκ η σχέση με τους ηθοποιούς» πρόσθεσε, επίσης, ο Μανούσος Μανουσάκης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Η σειρά έκανε 73%, είναι δύσκολο να...» - Ο Μανούσος Μανουσάκης ξεκαθαρίζει για το remake των Ψίθυρων Καρδιάς

Δεν το γνώριζε σχεδόν κανείς - Η άγνωστη σχέση της Ειρήνης Παππά με τον Μανούσο Μανουσάκη