Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγο πριν την επιστροφή της στο GNTM 5 (δείτε εδώ ποιος θα είναι ο ρόλος της), η Σοφία Χατζηπαντελή παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast at Star και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως πήρε την απόφαση να δώσει τέλος στη σχέση της με τον Ζακ Αποστόλου.

Η αποκάλυψη της Σοφίας Χατζηπαντελή για τον χωρισμό της από τον Ζακ Αποστόλου

«Ο Ζαχαρίας είναι απίστευτος. Πάντα είναι υποστηρικτικός. Όταν είναι καλοκαίρι, έχουμε χρόνο, πάμε διακοπές αλλά όταν έρθει ο Σεπτέμβρης πιάνουμε δουλειά. Είμαι 25 χρονών και δεν θα βάλω ποτέ έναν άντρα πάνω από τα όνειρά μου. Νόμιζα ότι μου έτρωγε πολύ χρόνο, με αγάπη Ζαχαρία μου. Οπότε εγώ τώρα είμαι μόνη μου γιατί θέλω να κάνω φόκους στην καριέρα μου», είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Χατζηπαντελή.

Ποιος είναι ο πρώην σύντροφος της Σοφίας Χατζηπαντελή

Από το 2019, είχε γίνει γνωστό πως η Σοφία Χατζηπαντελή βρισκόταν σε σχέση με το μοντέλο Ζακ Αποστόλου. Οι δυο τους έμεναν μάλιστα μαζί στο Λονδίνο και στήριζαν ο ένας τον άλλον σε κάθε του βήμα. Παράλληλα, ήταν εξαιρετικά ενεργοί στα social media και πολύ συχνά μοιράζονταν με τους διαδκτυακούς τους φίλους κοινά στιγμιότυπα.

Μπορεί λοιπόν να είναι κούκλος και να μπορεί άνετα να εργαστεί ως μοντέλο, ωστόσο στην πραγματικότητα ο Ζακ Αποστόλου ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία, ενώ έχει μεγάλη αγάπη και στη ζωγραφική.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η φωτογραφία που λύνει τις φήμες κόντρας - Η βραδινή έξοδος της Σοφίας Χατζηπαντελή και της Μαίρης Βιτίναρος

«Αυτή τη φορά θέλω να...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Σοφίας Χατζηπαντελή για την επιστροφή της στο GNTM 5